Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

wobenzym su tatabletky,ktore tlmia zapaly,opuchy a rozpustaju krvne zrazeniny.ale moj nazor je,ze je to zbytocne drahe a vobec to netreba.ja som nebrala nic a opuchy zmizli aj same:-))

lilinka27

baby, viem, ze si to vyzaduje strasne vela odvahy, nechcem Vas nahovarat, ani prehovarat, drzim Vam vsetkym palce, aby to dobre dopadlo. ak chcete, aby sa Vam jazvy co najskor zahojili a celkovo, aby ste predisli opuchom, vyzbrojte sa wobenzymom - nebola som sice na silikony, ale na plastiku nosa, a moj lekar mi to vtedy odporucal - samozrejme, poradte sa este so svojim lekarom. Drzte sa...

mondan

amv
ja si myslím, že jej vcelku povedal pravdu.Veď na každej konzultácii ti povedia možné riziká a aj komplikácie. A v tom prípade musia von.A čo je najhoršie platí si to celé nanovo. Ale ak bude bez komplikácii tak jej môžu vydržať aj 30-40 rokov. Je tam ešte jedna možnosť na výmenu a to tá, že nie je spokojná z veľkosťou, alebo jej upadli alebo kôli inej estetickej chybe.A opäť si to hradí celé ona..Nech sa nebojí a neprivoláva si dôvody na výmenu :-))

avm

baby, nikto ste poriadne nereagovali na bratislavu,a jej problem s tym, ze je zhrozena, lebo MUDr jejna kontrole povedal, ze tie jej silikony nie su navzdy, ked sa pytala predtym, bolo jej povedane, ze ak nenastanu komplikacie, tak si ich zoberie do hrobu a teraz povedal, ze to je na par rokov a potom ich treba vymenit. bratislava sa chcela opytat na nazor vas na fore, co si o tom myslite?

avm

lolo,
tak 10.5. super!
a ako si sa rozhodla, myslim ake rozmery implantatov?

inanitka,
drzim paste, ja som na rade az o 2 tyzdne, ale pocity mam asi rovnake ako ty

mondan

lolo
takže ty už odpočítavaš? Tak ti držím prsty a hlavne málo bolesti a veľa radosti:-)))
Inak baby ja to už mám tiež za pár..Včera mi volal doktor a potvrdil 10.5. jupííí. Zlatý pán doktor, odporúčam, je veľmi ústretový a fakt pedant, ale v dobrom zmysle slova..