Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

Baby prosím Vás, napíšte mi nicky kočiek, ktoré boli u Červena v BB ak viete. Chcem vidiet jeho prácu...A ešte..fotky pred OP mám v galérii tak pozrite a posúdte či tých 375ml na mna nebude vela- mám 167cm/54kg a 71 cm pod prsiami Dakujeeem

bianca003

ahojte baby ,,prosím Vás povecte mi po konzultácii asi ako dlho ste čakali na opku? Velmi vás rada čítam ja sa tiež už odhodlávam dlhšie chcela by som íst do BB kedže som zo Zvolena :-)

bellinka

emi:
ja som bola v chirmede a som veeeeelmi spokojna , nemam ziadne problemy a mam prsia presne take ake som chcela , su krasne..takze odporucam CHIRMED KE

barbora10

emi

novamed ti tu odporuci asi kazda.ja som bola tiez tam,u červena a som véééélmi spokojna.pan doktor je skvely a ma krasnu pracu.a aj cena je u nich super.posli foto do galerky,trebars aj z mobilu a uvidis.vela dievcat bolo u červena,co tam ma fotky.a su tam aj fotky dievcat od inych doktorov a prska maju tiez krasne.oplati sa ti pozriet galeriu.a ak by si chcela,tak kukni moje foto na omlazeni.som pod nickom ako tu.