Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

natal..ja som sice este na op nebola..ale ked mas prsia tvrde bolave tak kam sa hrabes na steper?! ved vydrz chvilu este.. kym sa ti to nezahoji poriadne.. :-))

lolo77

inanitka klud prosim ta.. ja ani neviem ze niekam v sobotu idem.. co panikaris prosim ta? raz si sa na to dala..a tak nestresuj..a nemysli na to.. predstav si ze tam proste musis ist a hotovo :-)

inanitka

babeny pomooooooc!
opku mam v piatok a už teraz vyvádzam :( až sa bojim že ma doktor ani neprijme ked ma takuto šalenu uvidi :D
inak som spozorovala že ma často bolieva a picha pri srdci,mám z toho veľky strach,mali ste to niektora? mate tu niektora moj problem???

natal

ahojte baby mam 25den po opke,vedely by ste my prosim poradit ci by som uz mohla ist na steper uz?mam ho doma,))a do solarka ?ak zalepim jazvy? prsia mam este stale citlive bolave tvrde ,nemasirujem,vy se to ako riesily?dakujem za kazdu odpoved

lolo77

vies co je to tak na pravej strane.. a uvidis to az ked budes pri tom..resp pred tym.. vchod bude rovno pred tebou..take sklenene dvere..