Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

suse
A ku komu ides na opku?

Lolo
Super, ze sa nebojis, kiez by sme boli take kludne vsetky. Alebo len hras pred nami formu a doma stresujes hehe, to by bola sranda :D ale ja viem, ze to tak nie je :-))
Namasti sa elasti-q-ckom aj rano, ked pojdes na opku. Nemalo by sa vraj, ale ja som sa hej, tak jemne. len v blizkosti pazuch som nenatrela.

Baby, dnes sa ide kupovat podprsenka :-))
Po troch tyzdnoch ste uz chodili aj bez, ci ste si stale davali podprdu daku?

suse

ahojte, chystam sa patrit k vam, na operaciu idem v juni :) este sa ale rozhodujem v znacke implantatov, viete nejake poradit?

lolo77

ja tam mam byt na 10tu..tak ma zoberie co najskor.. no s tou rodinnou je to smutne:-( mna nasi pridu pozriet hned po opke..a prinesu nieco podzub :-D

inanitka

lolo77 no šak strach mam pred opkou a potom ked už bude po všetkom sa zasa budem strachovať isť domov kôli našim,to by si musela vedieť ako to u nas je,proste naši to nebudu vedieť pochopiť že prečo som si ich dala,a budem mať aspon týždenné kázanie bla bla bla!!! mysli na mna,drž palce a ja zasa v sobotu tebe :) o ktorej maš opku?

natal

ahojte baby mam 25den po opke,vedely by ste my prosim poradit ci by som uz mohla ist na steper uz?mam ho doma,))a do solarka ?ak zalepim jazvy? prsia mam este stale citlive bolave tvrde ,nemasirujem,vy se to ako riesily?dakujem za kazdu odpoved,ale prsia mam citlive len na dotyk))

lolo77

inanitka budem na teba mysliet.. neboj..vsetko bude super..a nemysli na to co potom doma..proste prides..a bude.. ved si dospela..co ti kto ma do toho kecat..ked to raz chces.. :-) budes hviezda..uvidis..

inanitka

lolo77 práveže mna tie obrázky akosi ukludnuju :D ked na to nemyslím tak ani neviem že niekam idem,zajtra budem zamestnana cestovanim,budem s priatelom na hoteli takže to nejak zvladnem no a v piatok by som najradšej keby mi hned rano pichli naladovku :D

lolo77

ja si praveze uz nic nepozeram.. som si povedala ze uz stacilo..videla som toho dost.. :-D :-D no tak si po ceste do prahy hovor ze ides na vylet.. a v piatok si len musis niekam odskocit..:-) a HLAVNE SI POVEDZ..K COMU TI TA PANIKA JA?! hm? K NICOMU, SPRAAAVNE! takze klud.

inanitka

lolo77 zajtra cestujem do prahy tak ťa po ceste vyzdvihnem a budeš ma celý ten čas takto povzbudzovať :-) hej sa si to aj tak vravim,že musim ak chcem byť sexi :D a kukam furt na baby na obrazkoch čo maju pekne prsia,ma to trochu povzbudzuje že aj ja ich také budem mať :)