Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

Cauteee baby, inanitka budem na teba myslieť!! Uvidis že budeš šťastná!
Ihla ty neryyyp!!! Ešte frajer mi hovorí že je rad že som v pohode, žiadne stresy zatial..:-))

ihla

inanitka

Do toho, nebojis sa nicoho :-D
Drzim palceky, nech z toho vzniknu pekne kozicky :))
A nafot si tu hotelovu izbu, nech vieme ako si sa mala luxusne :)

inanitka

ok teda diky babeny,joj pomaly príde už priatel po mna a vyrazíme,ak stihneme chceme sa ešte prejsť po prahe,lebo od zajtra asi nebudem toho schopná :-) držte mi palce :-) ozvem ak to bude možné,že by som mala dakde nablýzku net...

lolo77 v sobotu držím palce-drž sa :-)

ihla

inanitka

nic ti netreba take, ake ti daju pyzamko, aj papucky a dokonca aj zupan - ty budes mat iny luxus...teeeeda.
Zober si len zuvacky, papnie - daku maskrtu, veceru ti daju oni, doklady, kartu a prasule :)) a tu colu si zober,lebo budes smadna ako tava.

martinka54

inanitka
asi ti vsetko daju, ked ti to povedali. kefku a pastu si mozes zobrat, ale neviem ci budes schopna. ja som si v nemocnice zuby neumyvala, lebo som sa na to necitila a mala som kopec zuvaciek pobalenych.

inanitka

babeny čo to znamena ked mi doktor povedal že si mam vziat iba osobne veci na kliniku,ostatné mi daju oni-pyžamko,župan a papučky...čiže mne teda stačí iba kefka a pasta? :-)

ihla

Mne zas povedal Dr. Cerven, ze steper a rotoped mozem uz aj teraz. Ale brusaky a podobne cviky az neskor.
No ak ta to este boli, tak ja by som tiez este pockala.

barbora10

natal

ked uz budes ok,nic nebude boliet,tak cvicit mozes zacat,zatial nie.ved aj tak sa cvicit odporuca zacat az 6-8 tyzdnov po operacii.ak ta nic nebude boliet a budes sa na to citit,tak na staper mozes aj po dvoch mesiacoch.teraz je podla mna este skoro.