Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

anatomi ES stoja 1020 eur + podprsenka 53 eur + cena za operaciu 1288.90 eur
anatomi Nagor stoja 1160 plus to iste co pred tym..

zuzkalinka

ja by som najradsej anatomky a v BB, Najprv som rozmyslala nad Gubom, ale aj o Cervenovi som sa docitala same dobre veci. Sledujem tuto diskusiu uz zopar mesiacov...ale uz som sa rozhodla na 100 percent!!!

lolo77

zuzkalinka ahoj, vies co celkovo ta to vyjde ak chces gulate z BB..tak okolo 2170 eur..aj so silikonmi a podprsenkou ak chces operaciu v PK tak o 100 eur viac..a ak chces anatomi tak je to este viac :-D

zuzkalinka

Ahojte, chystam sa aj ja k panovi doktorovi Cervenovi, na nete som ale nasla cennik a tam bola cena len nieco okolo 1000euro..kolko vysla operacia vas??

suse

Ihla
k doktorovi gubovi, sice tu velmi pekne pisete o cervenovi, ale nechce sa mi cestovat mimo bratislavy. akurat, ze implantaty si mam vybrat sama: nagor, perthes, arion, eurosilikon... vobec neviem :(

lolo77

suse ved cerven robi aj PK a to mas z BA naskok :-) ale tak ked si sa uz rozhodla..budem ti drzat palce.. a tou znackou by ti mal on poradit nie?

suse

Ihla
k doktorovi gubovi, sice tu velmi pekne pisete o cervenovi, ale nechce sa mi cestovat mimo bratislavy. akurat, ze implantaty si mam vybrat sama: nagor, perthes, arion, eurosilikon... vobec neviem :(