Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

akurat anatom dava vacsinou zenam ktore uz maju po porode..podla tvaru prsnikov..

ja si davam 300 ml stredny profil

zuzkalinka

pockaj, pockaj, preco nieje dobry anatom po porode? ja som este nerodila...:/
a ty si davas aky profil? a aku velkost??
wooow drzim ti velmi palce v sobotu..:))

lolo77

no ja som tam isla s tym istym zamerom..a cerven je známy tym ze ked nemusi davat anatom (po porode) tak nedava.. ma radsej gulate..a dokaze aj z nich vytvorit prirodzene..zalezi od velkosti..aku chces..mas navyber potom 4 profily.. nizky.. stredny, vysoky, a extra vysoky. on ti iste poradi..povedz mu svoju predstavu a dohodnete sa :-)

zuzkalinka

Tak ja uz neviem...vsade som sa docitala, ze anatomky zarucuju prirodzenost..
ale isto si necham poradit panom doktorom, mozno mi poradi prave gulate...neviem, nebranim sa ani tym, ide mi ozaj len o tu prirodzenost...

lolo77

ja mam tiez male prsia.. a davam si gulate..a som presvedcena ze budu vyzerat prirodzene..niekedy anatomi neznamju zarucenu prirodzenost..

zuzkalinka

pretoze mam dost male prsia a anatomky vyzeraju prirodzenejsie...kukala som aj nejake foto pred a po a jednoznacne sa mi viac pacili tie s anatomkami