Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Lolo , a ten stredny je plneny na 100 percent? Inak ja tu zajtra uz nebudem, tak ti prajem v sobotu vela stastia , nech to super dopadne.

sjuzi123

zuzkalinka
ja som bola u Gubu na konzultacii, ale mala som z neho blby dojem, akoby bol odmerany, nič mi poriadne nevysvetlil, ani ma nemeral, len z dialky na mna pozrel.. ok,možno to má tak v oku, ale mna nepresvedčil. Nemala som ten pocit dôvery voči nemu, i ked pracu ma fakt peknu. Bola som potom u dr. Tršku a to sa porovnať absolutne nedá. Venoval sa mi,akoby som bola na prednaške o prsnik.implantatoch, všetko som pochopila, skúšal aj elasticitu kože atd..Mala som hned pocit uplnej dôvery a to je myslim velmi dôležité. Opky som sa asi hlavne vdaka nemu fakt vobec nebala, ani tesne pred, až som sa sama seba pytala,že čo sa deje,že nie som nerovzna. Asi som to aj velmi chcela tie prska už :)
A som velmi spokojná.. Ja som predtym žiadne prska nemala,však uvidíš v galerke, chcela som ich mať prirozdene a myslim že sa to fakt vydarilo.

zuzkalinka

oki, dakujem, dnes vecer sa odfotim...jaaj uz teraz sa hambim..:))))))
dakujem ti za infosky...:))
este raz vela stastia v sobotu..

lolo77

ved sa odfot a posli fotky do nasej galerky.. na mail e.uhrinova@gmail.com, ona ti potom posle heslo a dostanes sa do tej galerky..bez tvojej fotky to nejde..je take pravidlo.. a uvidis ake mali baby pred tym a ake mali potom.

zuzkalinka

ja mam 178 a vazim okolo 58-60, kedy ako :D
Este som sa nemerala, ani nemam odvahu..este mi tam vyskoci nejake minus..:D
hmm presne ako ja, tiez ak max 2 a polky, nechcem velke, ani sa mi nepacia

lolo77

hmm k tomu ti ja neviem viac povedat.. :-) on sa ti na ne pozre..a uvidis co ti povie.. meriam 176cm a vazim tak 52 kg.. pod prsiami mam 72 a cez 82.. na moju vysku by on sam dal vacsie..ale ja som chcela max dva a polky..tak sme sa dohodli na 300 stred.

zuzkalinka

fiiiha, dokonca?? :)) aj ked tomu celkom neverim...:) 20-30rokov podla mna, aspon tak som sa vsade docitala...
Ja sa obavam jednej jedinej veci..ze po porode nastanu komplikacie..a tiez sa boji, ze mi ovisnu...:((

lolo77

no a tie moje 300 by mali byt "take akurat" ani nie moc velke..a ani nie moc uzke aby nevytvarali dojem na hrudi dvoch lopticiek..

lolo77

on mi tusim povedal ze ta zivotnost sa da tazko urcite..lebo je to individualne..nezarucuje ze su nastalo.. zalezi to od toho napr od vzniknutych komplikacii alebo tak..ked nebudes mat s nimi ziadne problemi tak si ich zober aj do hrobu..tusim tak to povedal :-D