Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Ahojte :)

inanitka ma dneskaj opku?

lolo to uz zajtra caka,super, sa tesim a som veeelmi zvedava na teba, ako budes vyzerat :)

suse

lolo77, barbora10
vsak pojdem k nemu na tu konzultaciu do BB a dohodnem sa osobne, tak to bude asi najlepsie :) skor sa bojim volneho terminu, lebo chcem ist urcite v juni. a guba mi odporucil implantaty, nagor z drahsich a perthese z lacnejsich, ale robi uplne so vsetkymi, takze si mozem vybrat aj ine. o nagor som pocula, ze su tvrdsie a menej prirodzene, preto sa bojim a perthese, zase ked su lacne, tak zase neviem, ci je to dobre...tak preto tolko rozmyslam alebo vymyslam :)

jeyla

Ahojte baby,ja sa tu objavujem tak raz za tyzden dva....bo straasne malo casu mam:(ale akurat som sa odfotila,tak idem poslat moje foto na ten mail.Na operaciu idem 17.maja k Cervenovi do BB.280ml,vysoky profil.Meriam 163 a vazym 47kg a taka drobna postava.Tak povedal,ze mi to spravi take dva a polky.Nechela som nejake extremne....potom dajte teda rady a nazory pliis:))))dakujeeeeeeeeeeem.

barbora10

suse

jasne ze operuje aj v pezinku v celkovej narkoze.to si musela zle rozumiet.a dava ES aj nagor a na tvoje zelanie aj inu znacku.ja mam ES a zatial som nadmieru spokojna,lebo su prirodzene makke.ale aj nagor impleo su zevraj prirodzene makke.

suse

A cerven dava eurosilicon a nagor? alebo aj ine? ma niektora z vas nagor, je pravda, ze su tvrdsie a vyzeraju menej prirodzene?

suse

lolo77
ja som aj k cervenovi objednana na konzultaciu v maji, do BB, povedal mi, ze prsia robi iba tam a v PK neoperuje v celkovej narkoze... tak potom nerozum preco mi tak povedali...do pezinka by som isla.