Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

zuzkalinka
Dr.Tška robí v Bratislave a v Prievidzi.A ak chceš ísť do galerky musíš sa odfotiť pred opkou a fotku poslať na e.uhrinova@gmail.com a ona ti pošle meno a heslo, aby si sa dostala do galerky.Podmienka je poslať to foto pred..

sweety23

ahojte baby, chcem si tiez dat implantaty cim skor,ale myslite ze je to dobre na leto?

a ked si chcem pozriet galeriu kde sa mam registrovat?

dakujem

zuzkalinka

sjuzi 123
dakujem ti pekne za radu, kde robi Trska? Myslim tym, v ktorom meste..
A mozem sa pridat do galerky, i ked som este nebola operovana?

barbora10

mini

urcite to nebude vela.ja mam 350ml a vobec to nie je vela.neboj,to sa len teraz strachujes,ale potom raz budes chciet aj vacsie:-)

avm

mini001
neboj sa, nebude to vela, ved si popozeraj galeriu a ziskas prehlad - ak tam este nie si pozri na odporucanie lolo77 z 29.4.

mini001

Ahojte dievcata,
ja idem na opku 7.6. do BB. Stale rozmyslam ci nebudem mat na svoju postavu moc velke prsia, dr. mi dal 370ml,postavu mam asi taku, uzke boky, tenke nohy a dosť siroke ramena. 164cm 54kg.Teraz mam 75B.Neviem si predstavit ake to bude vlke.....

mondan

zuzkalinka
Ja ti tiež ako aj sjuzi123 odporúčam aby si skúsila ísť najskôr na konzultáciu ku dr. Trškovi je fakt super. Ja idem k nemu o týždeň aj dačo na opku a véééľmi sa už tešííím.