Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

no barborka teraz ked si tu porad este ktoré baby si mam pozrieť =) Díky...ozaj ma to serie nedá mi to spať

barbora10

miska

kludne si daj tych 325ml,ale uvidis,ze olutujes.alebo daj 350,to mas taky zlaty stred,kedze sa toho bojis,ale ten rozdiel medzi tym je minimalny.nechaj to na doktora.daj taku velkost,aku ti sam navrhol.myslis,ze by ti zle radil.nie vzdy menej vyzera lepsie.keby si uplne plocha,tak to chapem,ze nechces,aby to zle vyzeralo,ale ty mas vyborny zaklad a tych 375ml ti urobi krasne prsia.ty ich budes mat prirodzene,kedze uz teraz mas svoje B.nechaj 375,fakt,daj si povedat,budes to mat super.ved pozri do galerky na natal.ona ma 400 a zaklad podobny ako ty,mozno trochu viac,ale prsia ma akurat.ziadne mega obrovske a to ma 400.

miska_21

mini001
ja som tiež k červenovi ale až na september, mam tak isto navrhnuté 375 ml, ale som trošku vyššia 167/54 kg, pod prsiami 71 cm...a tak isto na nič iné nemyslím len či to nebude velké..Bojím sa že budem mať strašne velke tie prsia...neviem či neísť do 325 radšej.

inanitka

jasné ten čaj pijem teraz v litroch,s tou kolou to zle dopadlo ale zasa mne sa ulavilo,všetko som vyvracala a hned som sa mohla aj postaviť a nebolo mi na odpadnutie. inak izba bola pekná,teda ja neviem ako inak vyzeraju ostatne izby v nemocniciach,ale myslím si že to bola klasika,ibaže je to novootvorene preto to vyzera tak luxusne,ale bolo tam príjemne,sestričky boli užastne,ukudnovali ma tam ked som im to tam ovracala,že si nemam robiť starosti,že sa to stava :) a doktor veľmi príjemny,chodil sa na mna kukať dosť často.takže ma tie dreny ešte zajtra čakaju,al aj tak sa bojim heh :D juj keby sa mi už polepšilo,pozajtra ideme k priatelovmu dedkovi na 4 dni a nechcem tam isť takato zdochnuta,poviem mu že som spadla a narazila som si rebra,a som obviazana,tak musim ležať,dufam že nam to zožere :D no a pak ma to čaka doma,segra to ma zajtra povedať mame,tak som zvedava,baby ja čo by som sa tu mala tešiť,sa bojim isť domov :( ja síce s našimi nebyvam,ale predsasú to moji rodičia a vždy som mala pred nimi rešpekt,preto sa bojim ich reakcie :(

sjuzi123

inanintka

gratulujeeem! :) ja som prvé 3dni ťažké, potom to bolo výrazne lepšie každým dnom, ale z lahu som bez pomoci nevstavala 2tyždne,pre istotu.. Ten hrudnik je normalka, ved tam maš poprerušovane svaly,takže jasne že to cítiš, to nie je tou podprdou :) Dreny ked mi vyťahovali bolo trochu ako science-fiction :D ale je to 2sekundova zaležitosť takže v poho,a pak sa ti už len ulavi. Držím palce pri zotavovaní

barbora10

inanitka

gratulujem.tyzden bude taky horsi,ale neboj zvladnes.da sa to vydrzat.drenov sa neboj,ja som ich sice nemala,ale baby vraveli,ze to nie je nic hrozne,skor neprijemne.tu podprsenku musis mat teraz tak stiahnutu,to je normalne,ze ta boli hrudnik,ved su to poriadne tlaky a aj tie prejdu.s tou coca colou si to ozaj nemala robit.praveze sa nesmie nic jest ani pit,sice je pravda,ze kofein pomaha,ale nemala by si nic az kym ti oni nedovolia.aten cierny caj je ozaj najlepsi,ja som ho aj doma potom pila,ine som nechcela.
rychlo sa zotav,
nech si uz z novych prsicok iba nadsena.a potom nam posli nove foto,nech mozme pokukat.

bodynka

jeyla , aj ja mam 143 ale 48 kil a chcel by som viac ja by som chcela 350 ml. zajtra napisem co mi povie doktor. 280 by sa mne zdali mensie. Minimalne podla mna 320 aby to bolo super.
Inanitka gratulujem. Uvidis kazdym dnom to bude lepsie, tak pisali baby.

inanitka

ahojte kočky :) tak som tu a živá :)
teda od rána ma nechali do 11tj čakať a až potom ma operovali,to som tam ja stresy zažívala,jedna kočka tam už ležala čo mala po a plakala že ma malé prsia,ale podla mna ich mala pekné,bola strááášne vychudnutá a stačila jej ta velkosť,to bola nejaké modelka..
bolsti mam,ale daju sa zvladnut,len mi je nepríjemne že sa nemôžem moc pohybovať,neviem či je to normalne ale tu podprdu mam asi moc stiahnutu,celý hrudnik ma prišerne boli :( ked som sa mala postaviť,tak som to vzdala,že radšej neskôr,no a potom ma prišiel pozrieť priatel a dal mi napiť coca colu,lebo mi každy vravel že to pomaha po narkoze,fuj baby takú tyčku som tam rovno do postele hodila,ma to mrzelo,lebo to sestričky museli umyvať a pritom mi nedovolili nič ine piť iba čierny čaj čo mi oni spravili.ale potom mi bolo hned lepšie a už som sa aj hned postavila.dreny mi ešte ostali,akurat som prišla do hotela kde sme s priatelom ubytovany a zajtra mi vyberu dreny,baby mám sa toho vyberania drenov báť? bude to bolieť?
a ozaj mam v pravom 265 a v lavom 295ml,lebo že keby daval väčšie tak mi moc bradavky uchodili do stran,lebo mne už aj pred opkou smerovali moc do bokov ,ale pravdu poviem že mi to aj stači,podla mna su akurat,už som ich aj videla ale nie moc,tak asi až zajtra poriadne.
lolo by mala mať už tiež po nie? som rada že už mam po,len nech už nemam tie bolesti,ako dlho to asi trva kým sama vstanem a budem toho vyše schopná?

jeyla

ahojtee,baby mam foto v galerke,idem o dva tyzdne na opku.Bude mi to robit Cerven,280ml gulate....vyska 163cm a vaha 47kg...bude to stacit???kujeem:))))