ahojte kočky :) tak som tu a živá :)
teda od rána ma nechali do 11tj čakať a až potom ma operovali,to som tam ja stresy zažívala,jedna kočka tam už ležala čo mala po a plakala že ma malé prsia,ale podla mna ich mala pekné,bola strááášne vychudnutá a stačila jej ta velkosť,to bola nejaké modelka..
bolsti mam,ale daju sa zvladnut,len mi je nepríjemne že sa nemôžem moc pohybovať,neviem či je to normalne ale tu podprdu mam asi moc stiahnutu,celý hrudnik ma prišerne boli :( ked som sa mala postaviť,tak som to vzdala,že radšej neskôr,no a potom ma prišiel pozrieť priatel a dal mi napiť coca colu,lebo mi každy vravel že to pomaha po narkoze,fuj baby takú tyčku som tam rovno do postele hodila,ma to mrzelo,lebo to sestričky museli umyvať a pritom mi nedovolili nič ine piť iba čierny čaj čo mi oni spravili.ale potom mi bolo hned lepšie a už som sa aj hned postavila.dreny mi ešte ostali,akurat som prišla do hotela kde sme s priatelom ubytovany a zajtra mi vyberu dreny,baby mám sa toho vyberania drenov báť? bude to bolieť?
a ozaj mam v pravom 265 a v lavom 295ml,lebo že keby daval väčšie tak mi moc bradavky uchodili do stran,lebo mne už aj pred opkou smerovali moc do bokov ,ale pravdu poviem že mi to aj stači,podla mna su akurat,už som ich aj videla ale nie moc,tak asi až zajtra poriadne.
lolo by mala mať už tiež po nie? som rada že už mam po,len nech už nemam tie bolesti,ako dlho to asi trva kým sama vstanem a budem toho vyše schopná?