Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

jeyla

ved ty aj tak chces dvojocky nie?takze to bude ok,ta velkost.a aj tak medzi 280 a 300 je malinky rozdiel.a kedy mas termin???

jeyla

barbora10
idem k Cervenovi...on mi skusal prikladat aj 300...ale potom povedal,ze aaa dame 280ml:) a povedal,ze to budu take slusne dvojky....

barbora10

jeyla

neviem,neviem,ale 280ml je strasne malo.ak chces,aby ti to bolo vidno,tak daj urcite viac.prsia sice budu prorodzene,ale asi az moc.nachces dat aspon 300ml.to je tak akurat na pekne dvojocky.a ku komu ides???

jeyla

bodynka
no ved aj ja sa bojim,ze 280ml je malo.Ale povedala som mu,ze nechcem byt ako Pamela Anderson,ale chcem aby mi to bolo aj vidno...takze povedal,ze 280ml
Lebo som drobna,malinka,tak aby to nekricalo.Moja kamoska,kt.ma podobnu postavu ako ja si dala 320ml a mne to pride,ze vyzera teraz taka velka celkovo.Ze uz nie je taka jemna.Ale prsia na nej kricia.JA som taka jednoducha a v jednoduchosti je krasa....to je moj nazor.A mam 23rokov,tak ked budem mat neskor dieta a budem mat nahodou ovysnute,tak si aspon mozem dat potom vacsie aby mi to vyplnilo tu kozu...no nie?

mihalicka

Ahojte.

Inanitka,

gratulujem, si statočná a zo zvracania si nič nerob. Sestričky sú na také veci určite zvyknuté a rátajú s nimi. Držím palce aby to rodičia v pohode predýchali!!

A taktiež gratulujem LOLOOOOOO !!!

Písala mi o 11.00 - hladná, smädná, unavená a nedočkavá. :D
Potom o 12.30, že je pokreslená a každú chvíľku že pôjde.
A 14.52 posledná správa že žije a že si pamätá iba ako si robili na sále srandu. ;-) Takže ďaľšia hrdinka.

Bodynka, na koľkú ideš zajtra? Ja idem na kontrolu na 10.00.

barbora10

miska

pozri si ihlu,mihalicku,ska38,oni boli tiez u červena maju vsetky 350 a tiez su krasne stihle a nevyzera to na nich nijak neprirodzene.myslim tym,ze tych 350 je k nim akurat,aby mali pekne prsia.takze urcite si daj tych 375 a uvidis,ze mi potom podakujes:-)ja by som si teraz kludne dala aj 450,ked uz viem ako to vyzera.som velmi spokojna aj teraz,ale urcite chcem v buducnosti este vacsie.mne sa proste velke prsia pacia:-)a tych 375 ti spravi pekne prirodzene prsia,urcite to nebudu take tie nepriodzene velke gule,toho sa bat nemusis.mozno tie moje vyzeraju na fotkach obrovske,ale fakt ti vravim,ze mam mensie trojky.no a ty budes mat podla mna z tych 375 vacsie trojky.urcite vol viac,ako menej.ved preto si davame prsia zvacsovat,lebo chceme vacsie,tak preco potom lutovat,ze sme dali malo a mohli sme dat aj viac.nebud trdlo a daj tych 375.

barbora10

miska

pozri si ihlu,mihalicku,ska38,oni boli tiez u červena maju vsetky 350 a tiez su krasne stihle a nevyzera to na nich nijak neprirodzene.myslim tym,ze tych 350 je k nim akurat,aby mali pekne prsia.takze urcite si daj tych 375 a uvidis,ze mi potom podakujes:-)ja by som si teraz kludne dala aj 450,ked uz viem ako to vyzera.som velmi spokojna aj teraz,ale urcite chcem v buducnosti este vacsie.mne sa proste velke prsia pacia:-)a tych 375 ti spravi pekne prirodzene prsia,urcite to nebudu take tie nepriodzene velke gule,toho sa bat nemusis.mozno tie moje vyzeraju na fotkach obrovske,ale fakt ti vravim,ze mam mensie trojky.no a ty budes mat podla mna z tych 375 vacsie trojky.urcite vol viac,ako menej.ved preto si davame prsia zvacsovat,lebo chceme vacsie,tak preco potom lutovat,ze sme dali malo a mohli sme dat aj viac.nebud trdlo a daj tych 375.

miska_21

barborka

pozrela som fotky natal...no ozaj..zaklad ma sice vacsi ale fakt by som nepovedala ze tam ma narvane 400 ml...

inak ty si mi spôsobila tieto neistoty =) nemyslím v zlom...len keby som si dala tvoje prsia na seba...tak mam teda riaaaaadne prsia a to máš 350 ml...chápeš =) viem že tých 25 ml nespraví nič...tak neviem či dať tých 350 pre pokoj na duši..alebo ostat pri 375