Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

annie 626
ano o dva tyzdne,boze ako to uteka...nedavno bol februar ked som nad tym este len premyslala.Ty ides az 14jula??preco tak neskoro??Ci nebol uz volny termin?

jeyla

barbora10
nooo do BB idem.Juuuj ja sa uz tesim na leto,plavky a vystrihy.Konecne budem vediet co to je mat nieco vo vystrihu:)))))

lolo77

Cauteee babyyyy :-) tak som to zvládla v ohode zatiaľ :-) sranda bola na sále :-) Bala som sa len chvíľku keď som zbadala operačný stôl..ale hneď ma to prešlo :-) zatiaľ ma chrbát neboli, ani hladna, smadna som neni ...

Ihla, mihalicka posielam pozdrav od červena :-)

barbora10

jeyla

ja mam 350.ved som aj v galerke.tak ty mas operaciu za rohom.a ides do BB,ze?a vobec sa neboj.tie bolesti su vobec neni take hrozne.ja by som teraz isla kludne zas:-)

jeyla

barbora 10
termin mam 17.maja ....zatial sa este nebojim,dufam,ze to na mna ani nepride.Asi sa bojim najviac toho po operacii ako tej samotnej operacii.NOoo ved ja by som chcela take plne dvojocky...tak to by malo byt ok.Ty mas kolko ml??