Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

Inanitka, lolo77
pripájam sa ku gratuláciiiii...baby fotečky pošlite sme zvedavéééé:-)))))
Už sa teším že onedlho budem aj ja na druhom brehu spolu s amv:-)))

mondan

amv
tak to sme dve čo nám je úzko..ja idem za 8 dní a bojíím bojíím čo bude až sa zobudím:-( Ak to dobre počítam ty ideš 12.5.?

avm

Inanitka, lolo77,

som na vas tak myslela, huraaa! tesim sa, ze to mate za sebou, posielam obidvom kus dobrej pozitivnej energie a zelam skore uzdravenie!

Ja to mam za 11 dni a trochu uzko okolo zaludka, zmiesane pocity, sa citim v ocakavani ako pred porodom, chi.

Barborka, ty si tu taka dobra vila, vdaka za povzbudzovanie vsetkych cakateliek.

avm

Ahojte, mne napadlo, po OP ste sa zobudili uz pozapinane v specialnej podprsenke?

A ako je to s holenim podpazusia, kedy po OP je to mozne?

jeyla

annie
fiiiiha,noo tak ty si vysoka.Tebe treba viac ml ako mne:)))to budes mat pekne s 350ml.Nechcel ti to dat cez podpazusie???aj ti povedal,ze preco??

annie626

jeyla
Ja mám 179 cm, váhu 60, podprsenku nosím 70B. a dá mi 350!!! Ale vraj to nebude veľa na moju výšku :-) Nenormáááálne sa teším. už to len v pohode zvládnuť. Ale neviem prečo mi ich dá zospodu...

jeyla

annie
výsku mam 163cm,vaha 47kg a taka drobna postava.Povedal,ze budem mat slusne dvojky,tak uvidime.Nehcela som nejake extremne prsia.Take prirodzene a trosku nech je to aj vidiet.A ty budes mat ake?

annie626

na konzultácii som bola včera... Už objednávajú na september!!!! hrôza, majú to tam nenormálne napchaté! Ale našli jeden voľný termín :-D ja by som išla aj zajtra keby sa dalo! Akú implantáty ti dajú?