Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

annie
ja si idem implantaty objednavat zajtra,cize dva tyzdne pred operaciou.A interne mam v plane tiez tento tyzden.Asi pojdem k Dr.Ogurcakovi v BA.Pyta okolo 80e.Ako je to dost....len to asi kazdy takto pyta,ked robi sukromne.No tak ked ti doktor takto povedal,ze sa ti to bude dobre robit zo spodu,tak to bude fajn....:)

barbora10

martinka

to je jasne,ze ty uz budes moct aj tobogany.ale malachi bude len mesiac po operacii.

annie

jasne,takze budes mat gulate,ale spod prska.a silikony ti staci objednat aj tyzden pred operaciou.

martinka54

gratulujem novym babam :-)

malachi
ja som zacala dvihat malu po troch tyzdnoch, ale to bolo skor take presuvanie do postielky, do vane a tak. nosim ju tiez asi po 5-6 tyzdni ako pisala barbora.

barbora
ako som bola na kontrole, pytala som sa na tobogany, lebo v juni ideme na dovolenku a doktor mi povedal, ze v pohode mozem.

annie626

jeyla
Vraj mám také prsia, že sa mi to krásne urobí z dola, vraj mi v ryhe vôbec nebude vidieť jazvu. A asi je to dosť veľký implantát, neviem. Ale ja to nechám všetko na lekára, verím že to bude super :-)
Strašne sa teším. Chcem sa prihlásiť do galérie, aby som videla výsledky ostatných kočiek. Ozaj, stačí objednávať silikony aj podprdu len mesiac pred? Kedy si si začala vybavovať predoperačne vyšetrenia?

malachi

barbora
dakujem

no prave som sa dozvedela, ze pravdepodobne ziskam stipendium na rok v Australii, to je moj sen!ale to by som si musela tie nove prsia odpustit :( nechcem, ale rok byt v bikinach plocha, ked viem ako sa hlupo citim uz ked mam vyjst na plaz na den...

barbora10

malachi

ja som syna zacala dvihat na ruky po 6 tyzdnoch,ale podvihnut,alebo niekam malu vylozit,tak to mozes aj skor,ale na rukach ju nosit,tak to radsej pockaj do toho 5-6 tyzdna.a podla mna mesiac po operacii este nebudes moct uplne vsetko,bezne veci ako opalovanie a clapkanie sa vo vode to urcite ano,ale plavanie,tobogany,tak na to este zabudni:-((a tiez este treba davat pozor na jazvy,lebo tie sa nemaju opalovat aspon pol roka.treba ich natierat vysokym faktorom,pripadne prelepovat.

barbora10

annie

ano mam 350 a rez pazuchou.tebe ide davat zo spodu prska???takze ty budes mat asi anatomicke,nie??alebo gulate?lebo tie vacsinou červen dava cez pazuchu.

avm

pooperacnu podprsenku ti oblecu este na operacnom stole,hned po zakroku.no a oholit sa budes moct asi tak po 3 tyzdnoch od operacie,mozno aj skor.treba sa na to spytat doktora.ale deodorant mozes pouzivat hned od vybratia stichov.

malachi

ahojte
zoperovanym babam: uzite si nove prsia a najma co najmenej bolesti :)

inak som sa chcela spytat po akej dlhej dobe ste mohli zobrat deti na ruky? (1rocne) myslite ze mozem si dostatocne uzit dovo so vsetkym mesiac po operacii?
diky Vam