Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

ahoj barbora...no s martinkou si piseme,videla som aj jej fotky,spravil jej to fakt super,len som chcela pocut viac nazorov...a ta nemocnica sa mi nejako nepozdava...

bodynka

ahojte.
Tak som po konzultacii .Dostanem 375 ml :DDD Bola aj myslienka nad 400 ze sa tam zmesti ale sme dohodli 375. Takze mam super pocit, konecne to dopadlo vyborne.
Stretla som aj mihalicku a boli sme kuk LOLO.

barbora10

milkshake

trska je dobry vyber.dobre si si vybrala.tu korekciu a zvacsenie cez bradavky robi velmi pekne.nasa martinka u neho bola na tom istom a ma to krasne spravene.ved ona ti urcite napise svoje pocity:-))

milkshake

ahojte baby...ma niekto skusenosti s dr.trskom?bola som u neho na konzultacii,bol super...ale ta nemocnica,kde on operuje sa mi nejako nezda,za tych 3600 eur ocakavam nieco viac...bola som aj na interklinik,no nejako mi to nevyhovovalo...medical centrum,aj u fedelesa,tie konzulatcie boli otrasne,odbavili ma za 5 minut,islo hlavne o ti ich naj sumy...potom som si musela este vypocut,ze ake ich mam skarede podla slov dr.minarovjecha....no som dost sklamana zo vsetkeho,isla som koli tomu extra do blavy,zijem mom.v stuttgarte...takze ked ma niekto s trskom skusenosti,piste...inac u mna sa jedna o zväcsenie aj korekciu,cez bradavky...

barbora10

annie

asi to bude lepsie vyzerat,ak ti spravi rez na spodku prska.ja som mala male prsia,takze mne by sa jazva v podprsnikovej ryhe nestratila,ale ja som aj chcela rez pazuchou,iny nie.neboj,vie co robi.mas asi prska vhodne na ten rez.ja meriam 167cm a mam 52kg.ved prihlas sa do galerky,mam tam fotky.

annie626

jeyla
To stačí až týžden pred operáciou objednať silikony? To som až tak nažhavená že by som ich najradšej objednala už dnes! :-) Najradšej by som išla čím skôr...

barbora10
A akú máš výšku? Neviem prečo mi dá gulaté odspodu, ked najradšej dáva spod pazuchy, ale verím že to urobí naj ako sa bude dať :-D Nieje to pre mna ľahšie zvládnuteľné ak to dá zospodu?

inanitka

baby akurat som prišla z drenov-auuuuua!!! ved to bolelo jak šalené,chudatko sesrička isto prišla aj o ruku čo som jej ju tak zmačkla :D no hrúza,teda to iba u mna neviem ako u inych bab,tak vas nastavajuce nechcem strašiť :-) ale mam to za sebou,teraz už iba relaxovať ....
lolo už si doma? gratulujeeem

mondan

martinka54
ak sa ťa môžem spýtať ty si bola u Dr. Tšku v Prievidzi alebo v BA?
Ja idem do Ba 10.5. a chcela by som vedieť ako to tam funguje a tak..

mihalicka

Ahojte.
Tak som už po 6 týždňovej kontrole. ;-) Videla som Bodynku aj Lolo. Bodynka šťastná z výsledku konzultácie - veď popíše sama, nech neprezrádzam za ňu. A Lolo sa veľmi držala tiež. Bola usmiata, tak super.

Lolo,
držím palce nech tieto prvé dni rýchlo prejdú.

Mne až smutno ostalo, že teraz už mám vlastne všetko hotovo a nemusím už nikde chodiť... :-/ Ale tak si oživím spomienky ešte v auguste, keď so švagrinou pôjdem do BB. :D

Kmitám variť niečo, lebo sme sa do teraz len flákali.