Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka, sjuzi
móóc vám ďakujem, už mi začína tá pravá nervozita:-))Zajtra začínam s predoperačným , dúfam že dopadne v pohode..ale teraz neviem budem teda čakať na tie papiere a dúfať že tam bude ten čas..Sjuzi aj ty si bola na izbe sama? Lebo to čo si musela zažívať ty martinka by sa mi móc nepáčilo..To musela byť strááášna nuda a ten čas sa ti musel teda riadne vliesť.

martinka54

sjuzi
ty si mala telku? woow ako ti zavidim. ani si nevies predstavit ako som bola na nervy z toho, ze som nemala telku a navyse som lezala sama.

avm

hej, ale sa vas tu dnes zislo, pekne!

mondan
13.5. idem, asi som nie celkom v norme, ja sa trochu tesim na pocity po anesteze - nikdy som to nezazila, dufam, ze mi nebude nevolno - no som zvedava, aky je to stav, je to pre mna taka neznama

barborka
holenie si mala na mysli zrejme ziletkou, ked po troch dnoch, ale co holenie strojcekom?

sjuzi123

mondan martinka54
ja som bola na izbe,kde telka bola :) asi som mala šťastie..išla nam cely den,čo bolo super,lebo som sa sustredila na nu a rychlejšie išiel čas.
operať ťa môžu bud hned rano alebo potom pred 12ou. Ja som tam prišla na 11u,takže som išla až druhá.
Dr.je fakt super,nemusiš sa obávať.U mna to vyzeralo byt trochu komplikovanejšie po opke,tak ostal v noci u mna asi hodinu na druhej izbe a pozoroval,kym si nebol isty,čo ma ukludnilo.
držím palce

martinka54

mondan
termin kedy mam rano prist mi zavolal doktor, za anesteziologicku som bola dva dni pred opkou a to mi rozpravala ako to bude prebiehat. ja som mala sestricky v pohode boli mile, len telka tam nebola a to ma dost hnevalo, lebo som sa nudila, ale mala som zopar casopisov so sebou. lezala som sama na izbe a ked som nieco potrebovala, tak som zvonila. prvy den som lezala a poobede ma uz stavali na nohy, aby som sa rozhybala. ale v prvy den som im vzdy vyzvanala, ked som chcela ist na wc, lebo som mala lepsi pocit, ked pri mne niekto stal. na druhy den som sa trochu motkala po izbe aj som isla na chodbu, tam bola spolocna telka. v nedelu rano na mna prisiel abstak, ze si potrebujem ist zapalit, tak ma sestricka poobliekala a s drenami som isla von pred budovu si zapalit. prepustali ma okolo 10 sa mi zda

mondan

Martinka54
chcela som sa opýtať ako to je s tou anesteziologičkov? To ona určuje čas operácie? lebo Dr.Trška mi ešte nepovedal o koľkej (možno to príde v tých papieroch poštou)iba dátum na toho 10.5.A sestričky sú v pohode? Čo si robila tie tri dni na izbe, mala si tam telku? A o koľkej ráno ťa pustili domov?