Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

avm

ja som pisala,ze po troch tyzdnoch od operacie sa mozes isto oholit,nie po troch dnoch.po troch dnoch nemas ani len stichy vybrate:-)holenie strojcekom netusim,lebo ja sa holim iba ziletkou.

barbora10

mini

to treba chvilu cakat.livka ti urcite odpise,len to niekedy trva,kym odpovie na mail.takze neboj coskoro budes mat pristup do galerie.

mini001

ahojte dievčatá,
poslala som foto na mail čo ste odporúčali, /e.uhrinova@gmail.com a nič. chcem sa dostať do tej galerky.poraďte. ďakujem.

mondan

martinka
tak to ti verím..Ja som taký ukecanejší typ a neviem si predstaviť byť sama na izbe a ešte aj bez telky.Dúfam že budem mať šťastie ako sjuzi a bude tam aspoň telka:-))

martinka54

mondan
ani mi nehovor o tej nude, kazdych 5 minut som pozerala na hodinky. v sobotu ma dosiel pozriet priatel so svokrou a normalne som ich prosila nech este sedia pri mne co som sa tak nudila.

martinka54

mondan
ja som bola taka unavena, ze som si ani nespomenula, ale ti hovorim na ten treti den som myslela, ze ma porazi. hned rano som utekala pred budovu, lebo ma islo porazit.

mondan

martinka
to to či ja vydržím tak dlho nefajčiť. Veď len teraz keď som nervózna vyfajčím viac ako 20 cigariet za deň a to sa krotím..:-((

mondan

avm
ja som už bola po anestéze a bola som akurát tak malátna čo ma vytáčalo, lebo som hneď chcela behať a kôli krúteniu sa hlavy to nešlo..Inak pohoda..a ty tiež BA?