Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

suse
ja som cez 7 tyzdnov po opke a este je dost vidiet jazva, ale sa to casom vyrovna. ja mam anatomicke polytechy 405ml vysoky profil. hojilo sa to v podstate dobre, stehy som mala vstrebatelne

suse

martinka54
pozerala som galerku, zatial len tak zbezne, lebo heslo som dostala len dnes. chcela som sa ta opytat, ze ako sa ti to hojilo a ci je jazva moc viditelna. ja budem mat tiez operaciu cez dvorce, plus zmensovanie dvorcov a zdvihanie oboch prsnikov. a ake mas implantaty?

macka26

ahojte. chcela by som sa spytat kde sa daju vase fotky pred a po pozriet... ? uvazujem aj ja o silikonoch, ale az po babatku, takze este mam dost casu si premysliet...

zara9

caute baby
dlho som nepisala,kedze ma op este len caka ale citam vas stale pravidelne:)))

Bodynka
super kolko ti da...tesis sa,ze?

Alore
ja idem tiez na konzultaciu 14.5.k dr.Cervenovi aj s kamoskou.A opku by som chcela tiez v septembri...:)))

alore

ahoj bodynka, aj ja citam toto forum a aj vselico ine cize uz dost o tom viem... len budem asi dost nerozhodna ked mi da na vyber napr.medzi viacerymi velkostami...tak dufam ze spravne vyberiem

bodynka

Alore ahoj. Kolko trva konzultacia? Mne prebehla celkom rychlo ale vobec netusim kolko som bola dnu . Kedze som uz dve konzultacie predtym mala, plus citam toto forum som vravela ze toho uz dost viem. Tak sme len vybrali ake mi da, co to este povedal doktor a potom som uz len so sestrickou dohodla papiere co mam vybavit. Takze to bolo rychle a prebiehalo to v pohodicke.

alore

Ahojte,
veľmi dlho čítam vaše príspevky a tiež dlho som už rozhodnutá pre augmentáciu. Konečne som si objednala termín na konzultáciu idem 14.5 k Dr.Červeňovi, na opku by som chcela isť niekedy začiatkom septembra. Chcem sa opýtat či tu nieje niektorá ktorá má konzultáciu v ten deň ako ja. Vás skuúsenejších čo to už máte za sebou sa chcem spýtať ako prebieha tá konzultácia a koľko asi trvá? Baby všetky čo to už máte za sebou vás obdivujem a potichu trošku závidím :) ale onedlho sa k vám pridám...Idem ešte poslať moje fotky do galerky,nech mi tie vaše fotečky pomožu pri rozhodovaní. Pekný dník prajem :)