Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

aj ja držím palčeky, mondan, nech ti to dobre dopadne a nech máš čo najmenej bolesti ;o)

kočky, aj ja idem volať dnes dr. červeňovi, nech už idem na konzultačku, tak som schopná prísť aj do BB.. no ale OP by som chcela asi po lete.. tak v septembri, no nejaka kočka tu spomínala, že má termíny až na október teraz.. no nevadí, uvidím čo povie..

ihla

mondan

Skoda, ze som ta nestihla, asi tu budes najblizsie az po opke :(
Ja som sa tej bolesti bala najviac z celej operacie a po operacii uplna pohoda :) Takze sa moc nestrachuj. Ja som myslela, ze sa nebudem moct ani nadychnut a vobec to nebolo daco strasne, dychalo sa mi uplne v pohode. Co sa tyka opisu bolesti - je to proste svalovica. Ako ked mas na brusku, tak taku budes mat na hrudi :) Takze sa nie je coho obavat, navyse ti daju infuzky proti bolesti alebo dake lieky, tak uvidis, ze sa to bude dat zvladat :)
Velmi ti drzim palceky, nech to teda zvladnes statocne, nech ti nie je zle po narkoze, nech vysledok bude krasny a nech si spokojna ako s velkostou, tak aj s tvarom, sice hned po op to nebudes vediet rozoznat este, resp. posudit. A nezabudni sa odmalovat :))) A zobrat si so sebou veci na zapinanie spredu, lebo rucky sa ti nebude dat zdvyhnut.
Este raz - drzim silno palce a hned, ako budes schopna, nam daj vediet, ako si dopadla - tvoje pocity, proste vsetko ohladom pooperacneho aj predoperacneho priebehu :)
Nedavala si niektorej tvoje cislo, ze by ste si zavolali, aby nam dala vediet, ci si ok???

mondan

alore
ešte raz díki aspoň niekto ma povzbudil..Dám ti potom vedieť aká to bola v skutočnosti bolesť...Takže sem prídem zas až keď budem schopná sedieť pri PC..Zatial čaute všetky..

alore

mondan mna opka tiez caka a tiez dufam ze tu bolest zvladnem...ale neboj baby pred nami to zvladli my to zvladneme tiez ved niesme padavky :)

mondan

Tak ja už len pár hodín a idem na to:-))ale neviem či sa mám smiať alebo plakať..prííííšerne sa bojím tej bolesti po opke..Tie čo ste "po" viete tú bolesť k niečomu prirovnať? Prosííím nech viem čo ma čaká.

macka26

mojej kamoske robila prsia jezovitova , ked este precovala v esthetiku, teraz je v pk v IEM a prsia ma naozaj nadherne-.--