mondan
Skoda, ze som ta nestihla, asi tu budes najblizsie az po opke :(
Ja som sa tej bolesti bala najviac z celej operacie a po operacii uplna pohoda :) Takze sa moc nestrachuj. Ja som myslela, ze sa nebudem moct ani nadychnut a vobec to nebolo daco strasne, dychalo sa mi uplne v pohode. Co sa tyka opisu bolesti - je to proste svalovica. Ako ked mas na brusku, tak taku budes mat na hrudi :) Takze sa nie je coho obavat, navyse ti daju infuzky proti bolesti alebo dake lieky, tak uvidis, ze sa to bude dat zvladat :)
Velmi ti drzim palceky, nech to teda zvladnes statocne, nech ti nie je zle po narkoze, nech vysledok bude krasny a nech si spokojna ako s velkostou, tak aj s tvarom, sice hned po op to nebudes vediet rozoznat este, resp. posudit. A nezabudni sa odmalovat :))) A zobrat si so sebou veci na zapinanie spredu, lebo rucky sa ti nebude dat zdvyhnut.
Este raz - drzim silno palce a hned, ako budes schopna, nam daj vediet, ako si dopadla - tvoje pocity, proste vsetko ohladom pooperacneho aj predoperacneho priebehu :)
Nedavala si niektorej tvoje cislo, ze by ste si zavolali, aby nam dala vediet, ci si ok???