Ahojte. Dlho som tu nebola, nepoznam kopu dievcat. Po precitani niekolkych stran dozadu mi zostal v hlave riadny gulas z mien :) Ale vas tu teda pribudlo, no vytajte vsetky :)
Ktore sa chystate najblizsie na op? pamatam si avm - 13.5., niektora z vas aj 10.5. ak si dobre spominam, no neviem si teraz priradit k datumu meno :)
Avm - narkoza je haluz. Akoby si bola opita uplne nakasu za bieleho dna - blby pocit :D Zo mna ten pocit opadol o 16tej a operovali ma kolo osmej-deviatej.
vitorio
Hmmm. naozaj pekne ti ich spravil a vyzeraju fakt prirodzene!
Je tu este niektora, ktorej robil prska Dr. Marsal? (barborka bude urcite vediet :) )
mondan
To s tym namalovanim/neodmalovanim si dufam nemyslela vazne. Ist spat namalovana je absolutna kravina a kravina kravin! Kolko mas rokov? Aku chces mat plet o par rockov? Pred spanim si treba plet dokladne ocistit a rano detto! Ak ta stipu oci po odmalovani, tak to moze byt napr. nekvalitnymi malovackami alebo odlicovacom. Cim si odlicujes oci? Na oci ti treba odlicovac, nie cistiace mlieko alebo len vodu - ci uz pletovu alebo obycajnu. Ak ta z odlicovania stipali oci, skus iny odlicovac, ale malovat sa na noc... kokso... ved z toho mozes mat uz aj zapalene oci. Ist spat namalovana je fakt riadna hovadina. Skoncila som s moralizovanim :))