Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

lolo77

ved pozri si moje fotky v galerke...zaklad nemam ziaden...prsia nechcem velke skor aby vyzerali prirodzene a hodili sa k mojej postave...nechcem posobit vulgarne...

lolo77

alore ty si vyssia o 7cm odomna..a to je dost.. neviem ake velke prsia chces..a aky mas zaklad..ale urcite si daj viac ako 300 :-) mne tych 300 bohate staci..ale na takej vysokej babe ako si ty tak sa to asi strati

alore

annie626

ja mam asi 183cm mozno aj viacej o centimetrik :)
a operovat ma bude tiez MuDr. Cerven...Mozem sa spytat kolko vazis? Ked ja sa bojim ze 350 bude vela...Maximum by som si dala 320ml

mondan

ihla
ako napísala lolo-táto téma sem nepatrí, ale len pre zaujímavosť rokov mám už dosť veľa nato aby som vedela čo je pre mňa dobré.Používam značkové odlíčovadlá a že som ich vyskúšala dosť...Na to maľovanie som sa pýtala hlavne kôli tomu, že som bola už dva krát na operácii v ZA a maľovanie tam neriešili.Je mi jasné, že ak to požadujú tak nepôjdem namaľovaná, nie som padlá na hlavu..Každý večer si robím peeling a používam nočné krémy, takže pleť mám úplne v pohode. Dúfam, že týmto som túto tému uzavrela a písať si tu budeme už len na tému prsia..Inak toho 10.5. idem ja na opku...

alore

lolo77
gratulujem k opke...uz sa velmi tesim ked pridas nejake fotecky do galerky lebo si vyskou ku mne najblizsie a tiez si chcem dat 300 ml ...aspon si to budem vediet trosku na sebe predstavit... prajem ti skore uzdravenie a pekny dnik

lolo77

ale ne srandujem..suhlasim s ihlou..aj ked je to asi mimo temy " silikonove prsia" tiez ma to celkom "zaujalo" ako sa moze niekto neodmalovavat pred tym ako ide spat :-)

ihla

Ahojte. Dlho som tu nebola, nepoznam kopu dievcat. Po precitani niekolkych stran dozadu mi zostal v hlave riadny gulas z mien :) Ale vas tu teda pribudlo, no vytajte vsetky :)

Ktore sa chystate najblizsie na op? pamatam si avm - 13.5., niektora z vas aj 10.5. ak si dobre spominam, no neviem si teraz priradit k datumu meno :)

Avm - narkoza je haluz. Akoby si bola opita uplne nakasu za bieleho dna - blby pocit :D Zo mna ten pocit opadol o 16tej a operovali ma kolo osmej-deviatej.

vitorio
Hmmm. naozaj pekne ti ich spravil a vyzeraju fakt prirodzene!
Je tu este niektora, ktorej robil prska Dr. Marsal? (barborka bude urcite vediet :) )

mondan
To s tym namalovanim/neodmalovanim si dufam nemyslela vazne. Ist spat namalovana je absolutna kravina a kravina kravin! Kolko mas rokov? Aku chces mat plet o par rockov? Pred spanim si treba plet dokladne ocistit a rano detto! Ak ta stipu oci po odmalovani, tak to moze byt napr. nekvalitnymi malovackami alebo odlicovacom. Cim si odlicujes oci? Na oci ti treba odlicovac, nie cistiace mlieko alebo len vodu - ci uz pletovu alebo obycajnu. Ak ta z odlicovania stipali oci, skus iny odlicovac, ale malovat sa na noc... kokso... ved z toho mozes mat uz aj zapalene oci. Ist spat namalovana je fakt riadna hovadina. Skoncila som s moralizovanim :))

mondan

ale ste mi to nandali baby jedny:-))))
ale aj tak díki za názory.Už sa mi to kráti už len 3krát sa vyspím a šup pod nože...bojim-bojim...