vitorio
Ja myslim, ze ak budes 4 mes. po, tak kludne mozes. Len si jazvicky prelep. Je to vsak len moj nazor, nemam to potvrdene od pana doktora, tak som aj ja sama zvedava na odpovede inych dievcat.
natal
Uz po troch tyzdnoch mozes nosit normalnu podprsenku na den - ta by mala mat kosticu a nemala by byt vystuzena. Proste obyc podprda s kosticami, ktore si vytvaruj podla tvaru tvojich novych prs :-) A co sa tyka tej retro, tak tu ti staci uz len na noc do 1,5 mesiaca po opke. Ani pas uz nemusis nosit (na noc), ak mas prska v rovine (nie jedno vyssie) a nechces aby ti sli este nizsie ako su teraz. Co sa tyka push-upiek - ak by si chcela nosit, na toto este sama zatim nepoznam odpoved :-)
mondan
Prepac, nechcela som byt na teba taka utocna, lolo mala prvdu s tym scientologom :) No na takuto operaciu urcite musis prist odmalovana, cela cista, umy si aj vlasy, lebo si ich par dni po op nezmyjes, ja som chodila s riadnou mastou na hlave. A taktiez ti treba mat odlakovane nechty a ostrihane nakratko - ja som musela mat vsetky, no niekde stacia ostrihane len ukazovaky.