Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lucy

na klinike estetic pracuje minarovjech,boli u neho operovane napr.barkolova,pavolova...ale na toho tu na fore dobre ohlasy neboli a tiez je maximalne predrazeny.ak by si chcela ist do BA na operaciu,tak radsej skus konzultaciu u trsku,toho dievcata chvalia.v kosiciach je klinika chirmed,tam operuje napr. magdo a na neho su tiez dobre ohlasy.no a nakoniec banska bystrica,tam operuje červen,ktory operoval aj mna a s vysledkom som velmi spokojna,tak ako aj mnohe dievcata tu z fora,co tiez boli u neho.

Lucy28

Ahojte! Som tu medzi vami nová a potrebujem vaše rady. Pevne som sa rozhodla dať si silikony a potrebujem poradiť pri výbere plast.chirurga.Na nete ma zaujala klinika estetik v Ba - má niekto skúsenosť, alebo nejaký šikovný odborník v KE? - to by mi viac vyhovovalo!Čítam,mnohé chválite BB - Dr. Červenka!

barbora10

vitorio

urcite sa uz budes moct opalovat aj hore bez,ale natieraj jazvicky kremom s vysokym faktorom pripadne este prelepuj.to uz uznas ty,ci bude nutne prelepovat.niekomu prave slnko robi na jazvy dobre a su krajsie.

annie626

alore
Ja mám 59 kg. Pod prsiami obvod 71 cm, pás 63 a boky 94. Ale nebojím sa že to bude veľké... teraz nosím podprdu B, ale ani tam to není búhví co :-) Po opke vraj budem mať obvod 92, takže také akurát :-) Mám taký menší základíček, ale dosť sú do stán... Už by som sa mala prihlásiť do galérky. Podľa mňa k tvojej výške si v pohode daj 350. Nebála by som sa toho...

ihla

vitorio

Ja myslim, ze ak budes 4 mes. po, tak kludne mozes. Len si jazvicky prelep. Je to vsak len moj nazor, nemam to potvrdene od pana doktora, tak som aj ja sama zvedava na odpovede inych dievcat.

natal

Uz po troch tyzdnoch mozes nosit normalnu podprsenku na den - ta by mala mat kosticu a nemala by byt vystuzena. Proste obyc podprda s kosticami, ktore si vytvaruj podla tvaru tvojich novych prs :-) A co sa tyka tej retro, tak tu ti staci uz len na noc do 1,5 mesiaca po opke. Ani pas uz nemusis nosit (na noc), ak mas prska v rovine (nie jedno vyssie) a nechces aby ti sli este nizsie ako su teraz. Co sa tyka push-upiek - ak by si chcela nosit, na toto este sama zatim nepoznam odpoved :-)

mondan

Prepac, nechcela som byt na teba taka utocna, lolo mala prvdu s tym scientologom :) No na takuto operaciu urcite musis prist odmalovana, cela cista, umy si aj vlasy, lebo si ich par dni po op nezmyjes, ja som chodila s riadnou mastou na hlave. A taktiez ti treba mat odlakovane nechty a ostrihane nakratko - ja som musela mat vsetky, no niekde stacia ostrihane len ukazovaky.

natal

ahojte kocky som po opke uz 30den,som od cervena,chcela by som vediet ci uz mozem mat podprs.ma byt s kosticou,alebo moze by aj ina?ci mam este pockat 15 dni a potom..na von chcem nosit uz normal,ale na doma este budem nosit tu zdravotnu?kolko ste ju vy nosili?a solarko uz mozem?dakujem za odpoved..

vitorio

Aj mne sa pacia(O:.. a ma k nim dobre bruchoo!pomoc aj ja chcem!babule uz som sa to tu raz pytala,ale nikto mi neodpovedal..aky je vas nazor na opalovanie bez podprdy(samozrejme s prelepenymi jazvami)v juli budem po operacii 4mesiace a pacia sa mi prsia ked su opalene cele.moze sa to uz?co myslite?