Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

lolo77
klobuk dole tak to su tie najkrajsie silikonove prsia ,su uuuuplne dokonale a uplne najviac tym ze vypadaju ako prirodzene :))))))

inanitka

lolo77 ved jasné,ja som spokojná so svojimi a tie bradavky a veľkosť sú iba nepatrnou maličkosťou...
baby ako zistím ktorá ste na facebooku podla vašich nickov? meno mi nič nevraví a už som si pridala veľa z vás ale neviem kto ste heh :D

lolo77

inanitka.. nic si z toho nerob..ani moje nie su uplne dokonale.. na tych malych prsiach to nevidno..ale ked sa zvacsia tak si skor vsimnes ci mas rovnako bradavky alebo ci su rovnako velke.. hlavu hore mas urcite krasne prsia tak sa tes..a ja sa tesim na tvoje fotky!

inanitka

lolo77 wow,môžeš ísť fotiť na titulné stránky časopisov,sú ako tvoje,úplne prirodzené,fakt nádhera :-)
čoskoro prispejem fotečky aj ja,možno už zajtra :)
inak dnes som bola na kontrole v olomouci,všetko ok,dal mi akýsi gél na jazvy a už sa môžem aj osprchovať celá :) len mi doktor povedal,že ho mrzí,že mi uteká jedna bradavka do boku,inak baby ja mám asi jedno väčšie ako druhé :( ja si to vidím,no priatel hovorí že si to len namýšlam,ale inak sa mi páčia,šak zajtra vy zhodnotíte :)

lolo77

dakujem baby.. ja som rada ze som sa nenehala nahovorit na ten vysoky profil.. myslim ze by to nevyzeralo na mne dobre.. takze som spokojna s mojim strednym :-) a myslim ze pan doktor moze byt tiez :-)

barbora10

lolo

su nadherneeeeeee!!!!suhlasim s alore,jedny z najkrajsich,ake som videla.dalsia vystavna skrina naseho červena.

alore

lolo77 si zabila :)

waaaaau krasneee...najkrajsie prska ake som kedy videla..aj ja take chcem...uz sa neviem dockat opky..klobuk dole pred panom doktorom robi uzasnu pracu