Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy28

barbora!
Ďakujem za radu Barborka. Skúsim konzultáciu v BB a aj v Pezinku u Dr. Ježovitovej a tak sa rozhodnem,zrejme do leta cici už nestihnem :(

belasymotylik

ahojte holky. ja mam 19, v lete mam 20 a konecne som sa rozhodla a nasetrila si a predovsetkym dobre rozmyslela. chcem ist teraz na konzultaciu a este tam sa podrobne popytat do banskej, hoci to mam dost daleko. len neviem, cakali ste potom dlho na termin operacie ? :( chcela by som ich mat uz v lete..len este som nemala nasetrene :(( dakujem a citam si toto forum, uz dost dlho, dodavalo mi to odvahu :)

lolo77

Inanitka ja som bola dnes na stichoch a ja si môžem dať tu podprsenku dole keď ju chcem oprat...tak snáď aj ty.

lolo77

Tak baby úplne seriózne mozem povedať že MAM NAJKRAJSIE PRSIA aké som kedy videla.. :-)) super veľkosť, krásny tvar..

PÁN DOKTOR JEDNO VELKE DAKUJEM, ste jednotka!!

inanitka

babeny poradte mi čo si mam dať ked mi ide mamina oprať podprdu? alebo nič a iba ležať kým neni suchá? mám 10 dní po opke...diky

laloa556

aj on robí pekné, no som zvedavá, už má určite po.. že čo bude hovoriť, snáď to všetko dobre znáša..