Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

milkshake

prsia ma tvarovo super,pre niekoho az moc velke,ale mne sa pacia.kolko moze mat ml???to bude okolo 500-600.co myslis???

alore

lolo77
dakujem za odpovede :) jaaaj to s tym obliekanim bude este haluz...tak pekny dnik a malo bolesti pri vyberani stichov...pridaj potom nejake fotecky do galerky lebo ja som uz hrozne zvedava a nedockava :D

lolo77

no ja si neobliekam tricka take kde treba zdvihat ruky, lebo ich ani nezdvihnes..davam si bud kosele alebo take co navleciem spodkom :-D a teraz ma to uz neboli.. chodim von v pohode..sem tam ked sa zasmejem alebo tak tak to citim, alebo ked si idem vecer lahnut..to je celkom neprijemne a tiez rano ked vstavam.. inak v pohode :-) ale uz sa tesim ked sa zbavim tych stichov.. a osprchujem sa cela :-D

alore

lolo77

ako sa citis? myslim ze si uz tyzden po opke,nie?
bolia ta to ked by si si chcela obliect/vyzliect tricko a das ruky hore? to mam mat po opke tricka s gombickami v predu nachystane? :))

lolo77

alore tebe urcite nepojdu bradavky do stran ked ich mas teraz smerom k sebe.. to sa neboj.. a to by si si musela dat asi dost velke aby ti isli prsia do stran..

alore

lolo77
no ved uvidim co mi povie...dufam ze mi potom nepojdu do stran prsia...nechcela by som ich mat daleko od seba alebo aby mi bradavky do stran smerovali...ja som velmi zvedava na tvoje fotecky po opke...ale ty si mala nejaky zaklad ja nemamm ziaden...ja idem 14.5 na konzultacku

lolo77

mm videla som.. idu ti pekne k sebe..tak uvidis co ti doktor povie, kolko sa ti tam zmesti.. :-)

INAK IDETE NIEKTO 10.5 do BB k Cervenovi? ja mam o pol 3tej stichy :-)