Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

mondan
no tak ako sa citis po operacii?uz coskoro ta tu vsetky ocakavaju :)
lolo
super ze sa ti pacia!to ma vzdy tak navnadi ked mi prijdu myslienky ci mam do toho ist a investovat tie peniaze :)

inak bolesti tej sa asi bojim najmenej skor sa mi nechce absolvovat ta "necinna" tortura, pamatam si ako ma to stvalo po operacii kolena, ze sa nic neda robit...
som mala ist teraz v piatok na konzult. a koli praci som si to musela prehodit az na 28.(a dnes mi povedali, ze vlastne vobec ma v piatok nepotrebuju)ale tie 2tyzdne ma uz asi z biedy(rozumej lepsi/skorsi termin)nevytrhnu ...

liliana1982

wiwien

urcite, z toho by som obavu nemala on ta do terminu netlaci je pristupny velmi,ved si odkonzultujete a zavolas ked budes vediet presnejsi termin.bude to v poho uvidis.

wiwien

liliana..ahoj no ja som sa objednala už na konzultáciu na 4.6 ale vtedy som mala istu pracu ale teraz to tak nie je , tak neviem čo mi povie,ked mu ešte neviem presne povedať termin skor zima, myslíš že sa s ním bude dať dohodnuť na tom, že mu ešte presne neskor zavolám ked budem vedieť, že už celkovo možem ísť.

liliana1982

annie626

ahojky,ja som bola v BB tiez tento piatok na konzultaciu a termin mam 19.juna,tak uz sa tesim.
Inac pan doktor je ozaj uzasny clovek,velky profesional a pohodak-klobuk dole,mali ste pravdu som velmi rada ze som sa aj vdaka Vam babulky rozhodla pre nho.

wiwien

inak lolo ani sa nedivím že musíš mať pekné prsia, lebo si mala velmi pený základ..a postavu vyzerá že máš tiež geniálnu asi vela cvičíš, alebo je to v génoch:)no uprimne závidím, že už máš nové prská a gratulujem k spokojnosti a k zvládnutiu:))))

alore

No ja idem k MuDr Cervenovi na konzultaciu tento piatok a uz mi nasli aj termin idem koncom augusta tak sa moc tesim...velmi mi to tak vyhovuje...je to lepsi termin ako som povodne chcela som ist najprv v septembri. Ide niektora z vas koncom augusta na opku?

annie626

laloa
MUDr. Červeň už objednáva na oktober. Kamoška bola tento piatok na konzultácii a objednali ju na 7. oktober. Má toho strašne veľa. Ja idem 14. júla ale tiež sa už neviem dočkať. Možno sa im nejaký termín uvolní, tak pôjdeš aj skôr, ale začni sa pre istotu modliť :-)

Ozaj, nieje tu niekto kto ide tiež 14.júla?????

alore

lolo77

ja som uz strasne nedockava :)) som hrozne zvedava na tvoju fotecku lebo mas tolko ml akoby som chcela ja tak si to budem vediet lepsie na sebe predstavit :)

barbora10

inanitka

za ten cas,co ti podprdka uschne,tak mozes byt kludne bez nej.skus nejak urychlit schnutie,fenuj,alebo fukaj:-))

lolo

nie je nic lepsie,ako byt s vysledkom spokojna.tesim sa s tebou a tiez sa tesim na nove foto.fakt som zvedava,strasneeeeeeeeeeee!!!!

lucy

nemas zac,ved o tom je toto forum,aby sme si pradili.ale preco jezovtovu???

belasymotylik

ak planujes cervena,tak prska do leta asi nestihnes,lebo teraz objednava uz az na september-oktober.je ziadany:-)))niet sa co divit.ale oplati sa pockat.ale neviem,moze sa stat,ze ta vsunie aj skor.