Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

avm
drzim palceky,nech vsetko dopadne podla tvojich predstav......:))))

ja idem Cervenovi v piatok na konzultaciu....:))

lolo77

malachi tak ti drzim palce..uvidis budes spokojna.. pan doktor je jednotka :-D..

baby ja som dnes 12. den po..a ja uz pomaly teraz neviem ze mi nieco robili..som dnes soferovala.. sice ta jednotka sa davala tazko..ale tak v pohode.. :-D

malachi

lolo
idem k Cervenovi, zatial len na konzult. som to nejak nestihala,nemala som tu byt potom zase on... 28.5 idem.Inak "asi" to tu uz bolo spomenute, ale kraaasne ti ich spravil
avm
tak sa drz, dneska :)
mihalicka
diky sa uz teraz neviem dockat najradsej by som aby som ich uz za tie 2tyzdne mala!
laloa
ty mas kedy termin?

laloa556

lolo NÁDHERNÉ !!!! veľmi sa mi páčia!

baby to tu tak letí, stále ide niekto na prská, to je skvelé :)) aj ja už chcem :)))

avm - držím palčeky, nech to všetko dobre dopadne!! sme s tebou ;)

mihalicka

Ahojte,

Avm,
tak už zajtra? To uletelo. Držím palce.

Inanitka,
nerob si s tým ešte starosti, prsia sa ešte budú meniť a nakoniec možno ani neuvidíš žiaden rozdiel.

Lolo,
už som ti vravela. Okrem ďaľšieho waaau nemám čo dodať. ;)

Malachi,
tak nech tie dva týždne aj tebe ujdú, aby si skonzultovaná bola.

Ja som od piatku dosť ko, včera som sa stavila u dr a určil mi dg. akútny zápal priedušiek...tak sa liečim. Inak prská sú super, ani neviem že som niekde bola, fakt. Teraz v sobotu už budú 2 mesiace. :D

susana019

INAC BABY CHCEM VAM VSETKYM PODAKOVAT AJ TYM STARSIM CO SEM CHODILI TAK PRED ROKOM A ODMLCALI SA VDAKA VAM SOM UZ ROZHODNUTA IST DO TOHO A PRIATEL MI AJ DNES OZNAMIL ZE BUDU PENIAZKY CI SI UZ NECHCEM DOHODNUT TERMIN ,TAKZE CCA BY SOM TO CHCELA OKTOBER NOVEMBER .

VEEEELKA VDAKA, CITAM FORUM STALE LEN NIE VZDY SA PODARI AJ NAPISAT :))))