Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

natal
:) vidim ze teba tiez uz taha robit vsetko, toho sa aj ja najviac bojim ze tu po operacii budem vypisovat kedy uz konecne co mozem
mi stacila jedna operacia a mesiac absolutneho nic nerobenia bol brutal

malachi

laloa
no ja som tiez tak ze bud som sa nedovolala potom som termin musela prekladat a nakoniec som zistila, ze som tam mohla byt uz tento piatok nic to este 2tyzdne pockam hadam sa k prsiam nedostanem az pod vianocny stromcek :D

natal

ahojte mohly by ste my prosim poradit som mesiac a 12 dni po opke od cervena,mam pod sval,uz som dnes zacala doma steper,mohla by so uz ist do fitka ale len na bycikel?co by som este mohla na dolnu cast?prsia uz v pohode,,mozem vo fitku mat zdravotnu podrdu?ked este nemam sportovku?a co solarko? uz som bola dva krat,len som si prelepila jazvy..

laloa556

malachi
ja ešte nemám termín konzult., v pondelok som sa nedovolala, včera som nemala čas a teraz v práci volať nemôžem, lebo nás je v kancelárii viac a furt niekto niekde je, tak to musím nejako vystihnuť :-/

lolo77

alore...ono sa to fakt neda podla mna urcit ani podla fotky, doktor ti musi pozriet tvar.. akym smerom ti pojdu ked budu vacsie..a hlavne odmerat kolko sa ti zmesti..a ci to bude dobre vyzerat.. ved povedz mu ako si to predstavujes..a uvidis ze vyberiete nejake super.

alore

lolo77
ja si neviem predstavit den bez auta :) tak dufam ze budem moct co najskor soferovat..ved rychlosti hadzat nemusim mam aj automat :)

myslis ze z mojho zakladu by som mohla mat s 300ml rovnako pekne prsia ako ty?

alore

lolo77
ja si neviem predstavit den bez auta :) tak dufam ze budem moct co najskor soferovat..ved rychlosti hadzat nemusim mam aj automat :)

myslis ze z mojho zakladu by som mohla mat s 300ml rovnako pekne prsia ako ty?

lolo77

alore.. ja si myslim ze ide len o to co ti tvoje telo dovoli.. resp ako sa budes moct hybat.. mne sa dalo v pohode :-) mozno niektore mozu az neskor..