Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

avm,
držím päste......., už sa teším kedy sa ozveš a povieš že si ok a šťastná zo správneho rozhodnutia. veľa šťastia.

lolo77
teším sa na nové fotečky...-)a že už sa ti da jazdiť,to je fakt super, máš šťastie, že sa tak rýchlo zotavuješ.

mini001

lolo, maš ich veľmi pekné,prirodzené. Neviem čo mám robiť, ja viem že už som to tu riešila ale fakt neviem vybrať veľkosť. mám pocit, že nad ničím iným už nerozmýšľam.
problem je v tom mojom širokom hrudniku,gulate by mi hrudnik rozširovali, preto mi dr.navrhol vysoky profil 370ml anatomicke. no uvidim, asi si dohodnem ešte jedno stretko.buď si dám 325 alebo 370.pačia sa mi tvoje aj barborkine10 a teraz čo!" ............zúfalstvo.

natal

vsak ide leto a ja mam brucho jak tehotna,zajtra uz vyskusam do fitka,musim uz nieco robyt zo sebou..nikdy som nejak moc nesportovala,ale teraz budem o dusu spasenu,tie prsicka ma dost nakoply..