ahoooojte všetky:-)))
najskôr veľká vďaka všetkým..Nedalo sami sem prísť skôr,včera som prišla domou, preto až teraz..Takže už som aj ja na druhom brehu:-))síce ešte bolestivý ale úžasný pocit..Chcem hlavne povedať že Dr, Trška je ten naj..naj.. doktor akého som si len mohla na tento zákrok priať, a to fakt nepreháňam.Ozaj dal mi nakoniec 325ml do každého prsníka, extra vysoký profil, ten profil mi dal kôli nižšie položeným bradavkám. Asymetriu vyriešil tým, že mi ubral z mliečnych žliaz z jedného prsníka.Geniálny nápad..Ale poviem Vám, že som bola asi naposledy:-((Dnes ja to už lepšie, ale tá chrbtica bolí ako sviňa. Už som druhú noc nespala,ani sedieť ani ležať ide ma šľahnúť.Ja som ten typ čo spáva na bruchu, asi si dám vyrezať dieru do postele:-)))Kedy budem môcť ležať aspoň na boku? Ozaj poradte mi môžem spať zo zdvihnutými rukami za hlavou? To ma nebolí,len sa bojím aby som nepohla silikony..Fotky pošlem neskôr, zdá sa mi to teraz zavčasu a ešte ich mám aj tak polepené a posťahované páskou.
amv
mrzí ma že som ti nestihla ani popriať k dnešnej opke, tak dúfam, že ti všetko dopadne o.k.