Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
alebo nech ti chrbat natrie priatel s niecim mentolovym. mne natieral chrbat so skoricovym zabalom sem tam a dobre mi to uvolnilo

mondan

malachi
ďakujem, aj s tým uterákom som to už skúšala, ale pomohlo len na chvíľu:-((
martinka
dnes v noci som tiež skúšala aj na rovine s malým vankúšom pod hlavou, ale po hodine tá bolesť a pálenie v chrbte bola zas...
som s toho na nervy, normálne sa bojím večera...

martinka54

ja som nejakych 5-7 dni uz si presne nepamatam spala na vyvysenom a potom som mala len jednu malu podusku pod hlavu a dve pod ruky a spalo sa mi super aj som sa v pohode dvihla sama

malachi

mondan
gratulujem, dufam, ze budes spokojna!
to lezanie na chrbte musi byt fakt hrozne to si neviem predstavit,inak mne pomahalo proti bolesti dat si zrolovany uterak pod krize (tam kde mas prirodzene zakrivenu chrbticu), ale to som ja musela lezat na chrbte koli zlamanym stavcom,no mozno pomoze :)

macka26

mondan gratulujem ti.. som strasne zvedava na tvoje prska, tie moje vyzeraju totiz dost podobne tvojim, tak som nedockava, aky zazrak sa da spravit. dufam, ze si spokojna, bolest coskoro prejde a budes sa uz len tesit..

natal.. ja som si myslela, ze aj povodne si mala spravene, lebo boli krasne :D

mondan

martinka
ďakujem, fakt si mala s tým doktorom pravdu, je super..Ako riešiš to ležanie na bruchu? Či nijako? ležíš a hotovo? Mne bolo včera už až do plaču čo ma tak pálil chrbát a spať sa mi dalo nenormálne..

martinka54

mondan
gratulujem a som rada si spokojna s trskom, je to uzasny clovek, vravela som ti.woow tebe dal extra vysoky profil? to bude parada. ja som zacala lezat na boku asi po piatych tyzdnoch skor ma to nepustilo, ale je to individualne. rucky si nechaj pri sebe nejaky cas, aby si si ich nahodou neposunula.

mondan

ahoooojte všetky:-)))
najskôr veľká vďaka všetkým..Nedalo sami sem prísť skôr,včera som prišla domou, preto až teraz..Takže už som aj ja na druhom brehu:-))síce ešte bolestivý ale úžasný pocit..Chcem hlavne povedať že Dr, Trška je ten naj..naj.. doktor akého som si len mohla na tento zákrok priať, a to fakt nepreháňam.Ozaj dal mi nakoniec 325ml do každého prsníka, extra vysoký profil, ten profil mi dal kôli nižšie položeným bradavkám. Asymetriu vyriešil tým, že mi ubral z mliečnych žliaz z jedného prsníka.Geniálny nápad..Ale poviem Vám, že som bola asi naposledy:-((Dnes ja to už lepšie, ale tá chrbtica bolí ako sviňa. Už som druhú noc nespala,ani sedieť ani ležať ide ma šľahnúť.Ja som ten typ čo spáva na bruchu, asi si dám vyrezať dieru do postele:-)))Kedy budem môcť ležať aspoň na boku? Ozaj poradte mi môžem spať zo zdvihnutými rukami za hlavou? To ma nebolí,len sa bojím aby som nepohla silikony..Fotky pošlem neskôr, zdá sa mi to teraz zavčasu a ešte ich mám aj tak polepené a posťahované páskou.
amv
mrzí ma že som ti nestihla ani popriať k dnešnej opke, tak dúfam, že ti všetko dopadne o.k.