Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

Baby
mám na Vás čo ste už po otázku.Aké sú tie prsia na dotyk, čo na to Vaši priatelia,manželia.Pri sexe je to v pohode,alebo musíte brať ohľad na to,že máte silikóny.Vďaka

zasuvka

Mondan,
gratulujem,mala som konzultáciu skôr ako ty a mňa to ešte len čaká.
Inak vážne premýšľam,že si to preložím na jeseň,ale neviem si predstaviť prežívať tieto muky ešte o niečo dlhšie.
Doporučuješ mi ísť do toho v lete keď to môžeš teraz zhodnotiť.

martinka54

mondan
to mas pravdu s tymi drenami. ja som s nimi tiez bola neboha a nie este niekam ist, ale ked mi ich vybral citila som sa ako novy clovek

mondan

inak obdivujem tie ktoré išli deň po opke domou niekoľko km. ja som deň po opke nebola schopná ani telefonovať nieto ešte chodiť a cestovať domou. Som rada že som tam ostala o deň dlhšie.Možno mám aj inak postavenú mieru bolesti, ale podľa mňa aj tie dreny dosť zavážia a prispejú k väčšej bolesti ako bez nich. Ale som rada, že som ich mala a povytekal mi všetok bordel, ktorý by mi v prsiach inak ostal a mala by som obavy s možných neskorších následkoch.

mondan

lolo
veď aj ja som dnes 4 deň po opke, a presne to mám v pláne ako aj ty a dúfam že večer sa už konečne vyspím:-))pod gumou ma to tiež svrbí, ale nie tak ako medzi tými prsami.

lolo77

mondan.. mna svrbelo len po par dnoch pod tou gumou na tej podprsenke.. :-D ja som presedela cely den ..tusim az na 4.den.. a potom v noci sa aj lepsie spi..

mondan

Strááášne vám všetkým ďakujem, dosť pomáhajú vaše reakcie a názory, ale hlavne to povzbudzovanie. Dnes sa budem snažiť ísť do postele až večer, od rána sedím na počítačovej stoličke a zatial nič nebolí, tak uvidím ako dlho to vydržím:-((
Inak aj vás tak príšerne svrbelo medzi prsiami? Idem sa dodrhnúť.-))

mini001

mondan,
pripájam sa ku gratulácii a prajem skoré zotavenie.zvládaš to super, neviem ako to všetko budem zvládať ja.

inanitka

mondan gratulujem a vitaj tu na druhom brehu :-)
s tým chrbátom to budeš naozaj musieť vydržať,nič iné ako na chrbte ležať nemôžeš robiť,dávaj si pred spaním silnú tabletku,alebo čípok-ten som si ja dávala do zadku :) a malo by aspoň trocha povoliť tú bolesť,ja som tiež spachtoš na bruchu a zvládam to spať iba na chrbáte,vyspím sa dobre,aj ked sa 1-2 razy zobudím,že ma bolí chrbát tak si popravím vankúš a spím ďalej :) neboj,zvládneš to!!! chceme byť pekné tak musíme trpieť :D držím palce