Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

lolo
mne už asi udreli tie silikony do hlavy.Čítala som ten leták ešte raz a ide ma šľahnúť, veď ja som mala brať tri sáčky denne a nie len jeden, bodaj by ma to nebolelo:-))sprostá som...

mondan

lolo
ty si ten jeden sáčok brala na jeden krát?
Lebo ja som to z toho letáku pochopila že ten jeden sáčok je na tri použitia.

lolo77

ale brala som ho len 2. a 3. den, 4. som si tusim dala jeden cez den a jeden na noc..a potom uz len jeden sacok asi 3 noci.

mondan

chcem sa ešte spýtať tých čo sú už po a brali flector, beriem ho o 6hod o 14hod o 22hod. Môžem ho brať častejšie, lebo niekdy mi chýbajú tri hodiny do ďajšej tabletky a tá bolesť je neznesiteľná. Ten sáčok je na tri krát, tak žeby som ho rozdelila na štyri? Bude to potom ešte účinkovať?

malachi

lolo
dlhe kupanie(pol hodina je dlho :) nie je pre jazvy dobre lebo sa ti mozu rozmocit a roztiahnut, nebudu take pekne ako by mohli byt, a tepla voda im tiez nepomaha

mondan

zásuvka
ďakujem a ak ti mám povedať svoj názor ja by som išla hneď prvý termín čo by mi doktor dal, či by bolo leto alebo zima.Pre mňa bolo niečo cez 2 týždne čakania od konzultácie už veľa na nervy..Ani si neviem a ani nechcem predstaviť o tom len čítať pol roka keď po tom tak stráášne túžim.Mala si sa s doktorom dohodnúť, že ak sa mu niečo uvolní nech ti dá hneď vedieť a možno by si mala šťastie a išla aj skôr..