Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
som rada, ze ti to pomohlo. mne sa nestalo nic, tam ide podla mna len o to, ze ta to viac taha na hrudi, ked si vystreta, ale tie krize ako sa uvolnili, to bola parada

ihla

mondan

myslim ze ked lezis na chrbte, nic sa ti nestane. len si nelahaj nabok a nedvihaj ruky, aby si si ich neposunula. Urcite mozes spavat aj na rovnom :)

Tak si daj na vecer plnu davku lieku a prajem nech si uz konecne oddychnes pocas noci a bez bolesti :)
Ozaj - rano ked sa dvihas, dvihas sa sama alebo s pomocou? A mas vtedy tlaky?

martinka54

mondan
draha ty fakt nevies citat, to ta obdivujem, ze si to zvladla o jednom sacku. mne sa stala tiez daka blbost s listerinom. ja som zase precitala, ze ked si to nalejes do pohara mas tam dat aj vodu a ja som to kazdemu hovorila a vsetci sa potesili, ze to preto ich tak stipe v puse a nakoniec mi to svokor ukazal a ja som si to zase precitala po svojom :-)

mondan

lolo
no to som si teda dala..a ja že som nejaká fajnovka:-))
ihla
Na vyvýšenom som spala až do včera večera, ale dnes poobede som skúsila martinkynu radu ľahnuť si iba na maly vankuš a pod ruky si dať tiež vankúše a celkom to ušlo.Myslím si ale, že keď si už dám normálnu dávku liekou od bolesti tak už bude fajne:-)))

ihla

avm

By som ti aj zavolala, len ta nechcem zobudit, ak buvas nahodou. NO som hrozne zvedava, ako sa citis... joooj uz nech si doma

ihla

:D mondan

No ty si iny polepetko :D Ale fakt gratulujem, ze si to tak zvladla:)
Na ten chrbat neviem, co by som ti poradila. Ako pisala martinka, je dobre spat na vyvysenom - skusala si???