Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ahojte, Mondan a Avm gratulujem vam. Mondan prekvapili ma tvoje velke prsia na tolko malo ml.
Absolvovala som predoperacne , aj doktorka z interneho mi velmi drzi palce, bola velmi mila, aj obvodak bol superny , a bola som aj u gynekologa pretoze chcem ist na sono, aj on bol super a velmi sa pytali kam idem a boli prekvapeny. Gynekolog mi povedal ze baby posiela do petrzalky tusim ku Gubovy a ze baby maju velmi pekne prsia. Takze vsetko mam dobre ale na sono idem az 31.maja.
Zara ano budem mat 375 a minule som intenzivne uvazovala nad 400ml ale potom som si to definitivne vyhodila z hlavy ked som si skusala XSkovu bundicku ktoru by som po plastke asi nezapla a Skova mi uz bola velka , takze mozno by som mala problem s obliekanim, ale mne aj doktor povedal ze radsej 375ml.

barbora10

avm

aj ja gratulujem.to s tou cifrovou,bolo urcite mile prekvapenie aj zazitok.aj červen je skvely clovek,do toho mile sestricky,takze je jasne,ze si sa v novamede citila prijemne.

mondan

:-)))))sa smejem na tvojom rozdeleni bolesti na etapy.celkom si to vystihla,vlastne uplne.a inak ja som si presne 6 den bez problemov umyla vlasy.a ruky dvihnut mozes,ak ta to neboli,len tazke nedvihaj.rob to,na co sa citis,ale vsetko s mierou.

mondan

avm
pripájam sa ku gratulácii a som rada že ti to prebiehalo tak hladko. Keď už hovoríš o bolesti, ja som si to rozdelila na etapy:-))1. deň: ležíš a na tebe parkuje kamión spolu s prívesom 2.deń: ležíš a na tebe stále parkuje kamión ale už bez prívesu 3.deň: keď ležíš tak občas na tebe zaparkuje dodávka a keď chodíš mám pocit, že zemská príťažlivosť má neskutočnú chuť objať tvoje nádherné prská 4.deň: parkovanie zrušené, totálna pohoda s občasnou svalovicou 5.deň: pokladáš si otázku "ja som bola na operácii? a kedy?"
Ja mám dnes 6 deň a mám chuť si už ísť aj hlavu zmyť..Nič ma nebolí, rukami môžem mávať ako na prvého mája, ale keď vás tak čítam bojím sa že je to ešte priskoro takto šaškovať..Strašne ma ubíja toto nič nerobenie, nudáááá. Čo si môžem dovoliť robiť na 6deň po opke?

zasuvka

avm,
gratulujem a dakujem za povzbudenie,nech už to mám aj ja za sebou.Tak a teraz skoré uzdravenie a šup sa do plaviek

avm

Zienky moje zlate, dakujem krasne za vsetky slova povzbudenia a za to, ze ste na mna vcera myslali. Uz som doma, celkom v pohode, OP prebehla rychlo, pan doktor Cerven zartoval na kazdom kroku, pri nom clovek ani nestihne mat nejake velke obavy, siri okolo seba take prijemne ludske dobro, celkovo je v Novamede skvela atmosfera a sestricky su starostlive a ochotne ako take dobre mamy. Velka vdaka vsetkym!

Ja som trosku horsie vcera znasala anestezu, nie a nie sa dostat do normalu, dnes uz je fajn, no a bolest - ja by som to neprirovnala k svalovici (ako ihlicka), skor k dolamanym rebram, ale vsetko sa z hodiny na hodinu zlepsuje, smiesne je to praskanie a clupkanie implantatov pod svalom, no celkovo musim zhrnut a povzbudit cakatelky na OP, ze SA TO DA a STOJI TO ZA TO :-)

Pridam malu pikosku, vcera nas po OP bola navstivit a povzbudit spolu s panom Cervenom aj Eva Cifrova, taka modra ako anjel, je ozaj krasna. Tak ako vy vsetky s novymi prskami :-)

mini001

zara9
u mňa sa rozhodoval medzi 325 a 370ml,vysoký profil, anatomické pod sval a vkladať cez podprsnú ryhu. ale viac 370 tiež sa mi to zdá veľa, ale dnes sme spolu volali a potvrdili si 370ml, tie som aj tak už objednala, keďže mám chrípku ešte som ich neplatila.stačí budúci týždeň, mám čas. termín mám 7.6.

sya

aj ja som tu marketu mala v priateloch ale sak ona je uchyl... som ju vymazala a zase si ma pridala... ma poslala do p... bo som jej neposlala fotky... asi myslela, ze mam zbierku holych ciciek... haha... fuj ale bola hnusna bleeee.... ste ma mohli tiez varovat pred nou...