Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

murik
podla mna ked si ich ides menit daj si hned druhé, Pocula som síce také ze vyberú implose a potom ca. po mesiaci al. aj viac, ti dajú druhé, ale to iba vtedy ked sú vacsie problémy al. komplikácie... Inak aj ja som nad tým rozmýslala, ze po dietatku ked si chcem dat vacsie a to uz tiez asi pod sval, ze ako mi to budú robit, ci to budú naraz a ci nebude tým pádom aj dvojitá bolest.

mondan

lolo
najskôr že supéér nádherné prsia a neboj ten opuch isto iste zmyzne, veď si ešte len dva týždne po opke a tvarujú sa ževraj tri mesiace ak nie viac..:-))

murik1

baby,sice ma nepoznate,ale nemate niektora fotky, ktora mate pod svalom, ja mam pod zlazou a chcem ich vymenit pod sval a neviem ako to vyzera,aky je v tom rozdiel?

mondan

Práve som poslala Livke fotky, síce len dve ,ale nebojte keď mi tie pásky dá doktor dole pri vyberaní štichov, tak pošlem viac a aj spredu. Teraz to vyzerá tak divne keď sú ešte posťahované. Inak mám 325ml, pod sval, extra vysoký profil, rez pod prsiami.
bodynka
ty si si ma z niekym splietla, veď ja som eštelen pred pár minútami poslala Livke fotky:-)))