Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

lolo 77,
si 14 dní po opke.Si už v stave nastúpiť do práce ak by si mala sedavé zamestnanie?Aké veci sa dajú nosiť na tú podprdu?Neni to moc vidieť,že si ako vo zveráku.Ja už mám mindráky mám totiž termín v júli,dik

barbora10

lolo

to sa este spravi:-))aj ja som mala jedno vacsie,viac opuchnute,ale teraz po 4 mesiacoch su rovnake.neboj,vsetko chce cas.

barbora10

inanitka

prave naopak,lepsie sa hoji jazva pod pazuchou,lebo implantat netlaci na jazvu,kedze je ten rez mimo.ale zalezi asi aj na tom,ako sa komu jazvy hoja.a prska sa ti uz nezmensia,ono to tak iba vyzera,lebo zmaknu,usadia sa,budu prirodzenejsie,ale velkostou budu rovnake.

zasuvka

nebude 400ml moc.budes mat pekne prsia.ja by som do toho teraz vklude sla.ked som isla na konzultaciu,tak som chcela 300 a to som sa bala,ze to bude moc,doktor ma nahovoril na 350,čo so velmi rada.no a teraz by som kludne dala aj 450:-)))pred operaciou sa vsetky bojime tej velkosti,ale potom je to ok a chceme aj viac.vacsinou je to tak.

lolo77

baby ja mam ten klasicky problem :-( som pravacka..a to prave pekne odpuchlo..a to lave nic.. :-( je to sice este len 14 dni.. tak budem dufat ze sa to upravi.

murik1

ja nelutujem,ze som podstupila tuto opku, len som nestastna, ze som zvolila toho doktora...i ked stehy mam krasne, mam ich pod prsiami.

uvidim ako to dopadne, este stale kojim, takze ozvat sa mam Cervenovi pol roka po tom ako prestanem kojit a potom to mozeme riesit..ale viem urcite,ze chcem mensie, len neviem ci si ich mam dat vybrat, nechat ich zahojit a potom dat mensie, alebo bude mozne hned ich vymenit za mensie.

zara9

zasuvka
mne povedal ze sa mi hodia aj gulate,aj anatomy,ale ja som sa rozhodla pre gulate,viac sa mi pacia a zalezi aj od zakladu aky mas,ked ti doporucil anatomy asi vie co robi.....:)))))

baby fakt bude 400ml moc?

Bodynka
ved tebe ide davat 375ml ze?a profil aky budes mat?vysoky?

inanitka

jéééj diky baby :) mám gulaté a vysoký profil,baby myslíte že sa mi zmenšia časom po opke? som dnes presne 14 dní po opke,ruky zdvíham v poho,nič ma nebolí,iba ked spravím prudší pohyb.ale myslím si že tie čo to majú robené podprsnou rýhou to maju lepšie a rýchlejšie sa to hojí ako tie čo majú spod pazuchy,ale zvládame to všetky v pohodke či?
murik1 to ma mrzí že ti implantáty urobili takúto neplechu,nám ostatným želám len to najlepšie uzdravenie a bez komplikácii :)
avm už aj ja som na teba riadne zvedavá :)

zasuvka

zara9
tiež mi doktor červeň odporučil 400,zdalo sa mi to vela,tak sme sa nakoniec dohodli na 375,no poviem ti aj to sa mi zda veľa.Nemám ešte heslo na galerku tak to neviem posúdiť,ale podla toho čo tú baby píšu je to dosť.Tiež mi povedal,že sa ešte rozhodne ako ich bude vkladať.Ale prečo samozrejme okrúhle,mne práve doporučil anatómy.Ty si chcela len okrúhle,prečo?Aký je v tom rozdiel?

zara9

to praveze este neviem,ci tie 400ml nebude moc....:)))))dr.hovoril,ze nebude,ze budu pekne
baby ktora mate 400ml,ze by som kukla galerku,nechce sa mi hladat....:)))

mini
ty mas kedy termin?