Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

MeryNR

Mondan, v tej galerke fotiek ste len baby po opke? Lebo ako čakateľku ma tiež zaujíma ktorý doktor aké prsia robí? Nakoľko neviem podľa čoho mám vybrať doktora.. chcela by som niekoho blízko Nitry.. napr. Mládek, ale pred tým ešte vidieť jeho práce.. Mohla by som sa tam aj ja zaregistorovať?

mondan

murik
tak to si ma pobavila:-))veď o čom je táto stránka?... Tak sa odfoť ak máš web kameru, aj ja som to tak urobila lebo nemám foťák. Odfoť sa od krku po pás, nikto ti nemusí vidieť tvár, stačí jedna fotka a pošli jej ju.-))

murik1

Mondan,
no do riti, to fakt ? poslala som fotku co mam v profile na skype....

vazne mam poslat fotku prs ? nemam teraz nijaku aktualnu...len z dovolenky v plavkach, alebo ako tehotna v podprde, alebo mam jednu z pred dvoch rokoch,co si ma manzel len tak vyfotil....

MeryNR

ahojte baby! chystám sa aj ja na implantáty ale len cez zimu, nakoľko si ešte musím niečo došporiť. Chcem sa Vás spýtať, mala by som už teraz obehávať konzulácie, alebo stačí tak 3 mesiace dopredu?

murik1

Mondan
dakujem,uz som poslala,predpokladam,ze som mala poslat svoju fotku....

84nika
rada by som ich hned vymenit za nove, pretoze uz mi oba stehy dva krat rezali, vybratie by bol dalsi rez a steh a potom znova vkladanie dalsi rez a steh a neviem si potom predstavit tu jazvu.

mondan

bodynka
v poho...:-))
murik
pošli svoje foto na mail: e.uhrinova@gmail.com a do textu napíš svoj nick, Livka ti potom cca na druhý deň, pošle heslo a meno na prihásenie do galerky a tam nás nájdeš..Tá fotka je ale podmienka.

bodynka

mondan tak potom ano, mala som na mysli inanitku . :D Uz je vas tak vela po , a to som tu nebola nieco cez tyzden.