Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murik1

ahojte kocky
Pozerala som si stare prispevky, hladam totizto dobreho doktora a zatial najviac sa tu spomina MUDr.Červeň.
Ja som z Popradu a plastiku prs som absolvovala v novembri 2005 v Kosiciach.
V aprili 2006 som sla opravovat lavy prsnik - kapsularna kontraktura. V oktobri 2007 pravy prsnik - kapsularna kontraktura...takze radost ;). Implantaty mam pod zlazou.
Teraz uz vyse roka kojim. V lavom prsniku uz nemam vobec mliecko, pouvivame ho len ako cumel a v pravom mam tolko,ze mozem odkojit aj dve deti a je to aj vidiet, Pravy je aspon o dva cisla vacsi...Ked dokojim, chcem ich dat prerobit...

mini001

lolo
ja som tiež chcela aby ma dr.robil v PK, ale keďže mám vkladanie od spodu, že sa mu to bude lepšie robiť v BB. Ty si ten priebeh mala v poho od začiatku, podľa toho čo píšeš, super. -)

mini001

babulky
a vám nerobil predoperačné obvoďák?
ja som bola v stredu u obvoďáka lebo mám chrípku a odovzdala som mu aj papier na predop. a budúci týždeň mi začne robiť vyšetr.,ak mi dá celú kartu tak ju aj tak potom budem musieť odniesť. tak neviem

lolo77

:-D aha.. ja ani neviem kde tu spravu mam.. a ked som isla na stichy..tak si ju odomna sestricka pytala .. a ja ze kurnik zabudla som ju.. :-) ale nic sa nestalo..idem to pozriet.. ja som sa od operacie do toho nepozrela..

mondan

lolo
v správe o prepustení domou mám napísané, že do troch dní sa mám hlásiť u obvodného doktora..ale mne osobne to pripadá ako volovina, keďže ma obvo´dák nikde neposielal..čo ty na to?