Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

bodynka
vdaka! uvidis, ze to vsetko prejde rychlo a bude fajn, tej XS-kovej bundicky by bolo sice skoda, asi si utlucka, ked mas taku malu konfekcnu velkost, ale dvaktrat meraj a raz rez - v kazdom pripade sa rozhodni sa tak, ako to sama chces a citis, vtedy to bude naj ;-D

avm

barborka10
tie sestricky boli ozaj pozorne, kedze som ostala ako uplne posledny pacient na klinike a cakala dlho na odvoz domov, tie dobre duse mi este aj kavu ponukli a gratis! :-D

avm

mondan
dakujem! tvoje etapy bolesti pocas prvych piatich dni po OP su genialne!!!
sa uz tesim na zajtrajsok = 4-ty fajn den.
Si ma fakt dobre pobavila, nepises nahodou poviedky?

a tu hlavu zmyť, to sa ziada aj mne, musim niekoho doma prehovorit, nech sa zahra na kadernika

avm

zasuvka
sup do plaviek to ano, len neviem, ci sa privelmi nazaoblim, kym budem fit, moj muz mi prave priniesol 4 cokolady, ze aby ma nebolelo :-D

bodynka

Barbora, ale aj tak je sexi :)))) Minule som kukala film baywatch :DD Ona sa mi moc nelubila ale bolo tam vela bab s velkymi a s malymi-asi takymi ako prevazne u nas si davame robit , no a pacili sa mi tie vecsie

MeryNR

Mondan, ďakujem pekne za info. Dnes teda mužovi nakážem nech ma nafotí.. Ty koky, už teraz sa hambím za tie fotky. Ani vlastnému mužovi nedovolím aby ma videl bez podprdy a teraz si moje lentilky vycapím na net :-) Takže stačí sa odfotiť od hlavy po pás hore bez a pošlať to na e-mail Livke (keď som to dobre pochopila)..

mondan

MeryNR
práveže sme tam skoro všetky pred opkou a postupne ako chodíme na opku tak si to tam len dopĺňame a konštatujeme..Takže kľudne sa tam môžeš prihlásiť..