Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

inak babulky uz som sa vratila od Cervena,super doktor,mily,velmi prijemny,a povedal,ze on by mi dal min.375ml ale este radsej 400ml.,vysoky profil a ze mam take prsia,ze mi implose moze dat aj z podprsnej ryhy,aj z pod pazuchy,vybrala som si z pod pazuchy samozrejme okruhle
a mam aj termin,11.9. v PK o 8.00rano

zara9

Ihla
mala som tu ,,cest" mat priateloch Marketu a po hodine pisania s nou som ju vymazala a bola som ztoho uplne vedla,ze to co aky uchyl je keby si vedela co mi pisala,Martinke som o hned pisala na fb a tiez si ju vymazala.........

ihla

baby, tak s livuskou sme sa zhodli, ze sem napisem - ak mate na fb v priateloch Marketu Desmonitu - dajte ju prec, vyzera to na dakeho uchyla, ktory len taha od nas fotky a je velmi dotierava/y.

ihla

inanitka

Pekneeee. A to si takto veselo mozes dvihat ruky po op? Ci, ked su vkladane zospodu, tak sa mozu ruky dvihat?

avm

Halooo, no ako si dopadla????

mini001

murik1
no, nič príjemné, čo sa ti stalo. daj si to do poriadku, ak sa ti bude dať.a hlavne dobrému odborníkovi, čo dr.Červeň určite je. ja mám pred opkou ale hneď po prečítaní jedného jeho článku som bola rozhodnutá že pôjdem k nemu, a to som ešte nečítala tieto príspevky, tie ma len utvrdzujú o dobrom výbere.

murik1

84nika

prejavovalo sa to tak, ze prsnik zmenil tvar a bol tvrdy.... a jeden ma dokonca velmi pichal...

asi urcite budem uvazovat pod sval...ono to pod tou zlazou je aj vidiet,ze tam je a ten lavy je vykrceny...mam problem s plavkami a teraz ideme na dovolenku a neviem si kupit plavky, ktore mi ich poriadne skryju...

ale neviem si predstavit tu bolest, pretoze vraj pod sval to viac boli a mna neskutocne boleli po operacii, bola som hotovy marod, nic som nemohla robit, ani vstat z postele...

barbora10

inanitka

velmi pekne ich mas!!!a tiez by som tipovala ze mas viac ml.a su pekne prirodzene:-)a ty mas anatomicke,alebo gulate???

84nika

murik1
to ti nezávidím, ja mám tiez pod zlazou, no zatial ziadne komplikácie.. klop,klop A ako sa ti to prejavovalo? Predpokladám ze pri dalsej opke si ich dás pod sval, ci?