Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murik1

sya
ano, volala som vcera do jeho ambulancie a sestricka mi povedala,ze konzultacie a operacie robi aj v PP a kamoska bola spokojna? Kde v PP jej to robil ? Ty mas ake implantaty ?

sya

murik aj ja som z popradu... ja len tak, ze ked rozmyslas nad dr. cervenom tak do pp chodi tiez... ja som nevedela tak som bola v bb, ale kamosku robil v poprade... :)

mondan

lolo
veď to...ja sa len bojím aby neboli ďaleko od seba, hlavne čo sa týka dvorcou, lebo so mnou sa teda musel pán doktor dobre potrápiť..

lolo77

ja tiez suhlasim.. ze 4. den je prelomovy.. hlavne treba skusit vydrzat cely den nelezat.. :-)

mondan len bacha na to obkukanie..lebo ja obkukam kazdy den.. a potom si zacnes take veci vsimat co by si si ani nemusela.. :-D napriklad ja a moj opuch momentalne..

mondan

avm
:-))poviedky nepíšem, ale to bude asi tou nudou, ja som taký akčnejší typ človeka, veď aj manžel ma volá "živlíček". A je to aj s tej radosti, že už ich konečne mám. Len som strašne zvedavá ako budú vyzerať, lebo ich mám ešte polepené, opuchnuté a vyzerajú tak divne..Už nech mi zoberú štichy, dajú dole lepky, aby som ich konečne mohla okukávať:-))

avm

zienky,
ked uz som sa tolko rozpisala, chcem poradit cakatelkam na OP, skuste spavat uz pred operaciou na chrbte, ja som to trenovala hadam aj 6 tyzdnov pred a mam pocit, ze si moja chrbtica zvykla, neboli ma teraz nejako vyrazne, skor som len strpnuta a spavam uplne rovno, len pod krkom mam anatomicky tvarovany vankus, v tejto polohe ma nebolia ani prska, akoby sa pekne rozlozili, kam treba a relaxovali spolu s chrbticou aj celym telom :-D