Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

malachi,
ano mala som otázku ake su tie prsia na dotyk,ale nikto mi neodpovedal.Baby tak nám skúste odpovedať čo ste po opke aké sú na dotyk.A pri sexe treba brať na ne ohľad?Aby nakoniec manžel nebol sklamaný, že môže len obzerať,to by sa mu asi mo nepáčilo.A inak kedy máš termín ty malachi a kde?

MeryNR

Práve som poslala svoje fotky Livke.. Dúfam, že mi heslo na vstup do galerky čoskoro pošle, už sa neviem dočkať :-) Som strašne zvedavá ako sa dajú podobné prsia ako mám ja upraviť.. Môžte mi ešte napísať, kde presne tá galerka vašich fotiek je, lebo to som nejak prehliadla.. Spomínali ste tu niečo ohľadom stránky omladzovaní.cz..

malachi

zasuvka tu inak raz mala taku otazku ake su tie prsia nadotyk,ci to velmi citit ten silikon, a pani manzelia sa nestazuju?mna by to tiez celkom zaujimalo (este som silikony v ruke nedrzala :D

barbora10

sya

podla mna mas krasne prsia.a na to,ze mas 300,tak su ozaj velke.mne sa teda pacia,ale chapem,ze chces teraz viac,to sme viacere take.ale ved nikdy nehovor nikdy.mozno pojdes na vymenu za vacsie,ci???ja som aj s velkostou aj tvarom spokojna,ale tiez raz planujem sikovne ruciciky červena navstivit:-)))

mini

ano,je tam viacej sexi kuskov.ale ja nemozem objednavat na slepo.vzdy si musim najprv vyskusat,takze radsej nakupujem v obchodoch az po odskusani.no a teraz ak mam spravene prska,tak uz duplom musim najprv skusit,ci mi to sedi.

murik1

sya
ja chcem tiez pod pazuchu, mam pod zlazou a je to dost vidiet a hlavne lavy je vykrceny aj na pohlad, aj na dotyk....
Velke nechcem, teraz mam pocit, ze mam velmi velke...ale ked som bola na opke, mala som 67kg, teraz mam 54kg aj s implantatmi :) takze hodne trcia von a s trickami mam velky problem.

sya

murik neviem kde v pp jej robil asi v nemocnici... ja aj ona mame 300, okruhle z podpazuchy, pod sval.. ona je spokojna ja tiez... len mohli byt trosku vacsie... :)

mini001

barborka10
plavky sú uplne sexi, aj košieločky sú peknučké, keď tak rozmýšľam ja si ani nemám kedy dať sexi košielku,-) to by som musela bývať sama s manželom -)heh.......občas stíhame-)))))))
a ty si odtial objednávaš?