Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

myslim,ze bolest nezalezi od velkosti implantatu.niektoru zenu strasne boli aj ked ma len pod zlazu a ina moze velmi dobre znasat 400ml pod sval.a sa mi zda,ze aj červen v eve spominal,ze to nezalezi od velkosti.ale nemozem porovnat,takze si len myslim:-)

mini

vsetky veci co som nosila pred operaciou su mi dobre.ale vsetko na mne krajsie vyzera:-))

zasuvka

som po operacii 4 mesiace a prska su na dotyk pekne makke.doktor mi na kontrole povedal,ze este zmaknu,ale uz by ani nemuseli.pri chodzi a celkovo sa mi natriasaju ako od prirody.takze ja aj priatel sme nadovsetko spokojni:-)implantat nie je vobec vidiet ani citit,teda aspon u mna je to tak.takze vobec nie je pravda,ze su tvrde a ani sa nepohnu.

vitorio

ja mam 355ml pod zlazou,neviem ci je bolest zavisla od velkosti implantatu..len vraj to pod svalom boli trosku viac ako pod zlazou..ja som mala trochen bolesti len prve dve noci,mala som aj pripraveny flector,ale som ho ani neotvorila,lebo to bola uplne "v pohode bolest"kamoska co ma pod svalom to ale tiez znasala tak nejak podobne dobre ako ja-je to asi moc individualne ako ma ktora vysoky prah bolesti..Inanitka tie bradavky to bolo ozaj neprijmne,stacilo,ked na mna zafukal vietor okamzite mi stali a hrozne boleli-ja som si musela normalne dat do tej zdravot.podprsenky tie odlic.vankusiky,aby sa mi neotierali o tu podprsku aj aby im tam bolo teplejsie(O: a na noc som ich natrela kalciovkou.ale ozaj to po nejakom tyzdni preslo..masaze-mne ich mudr.kazal robit po dvojtyzdnovej kontrole-ako-no to by som ti najradsej ukazala-ale zdola smerom hore z kazdej strany/bocnej/prsnika /to asi 10krat/a potom akokeby si si medzi prskami rozotierala krem oboma rukami tak ze si ich das/ruky/ na hrudnu kost a rozotieras do stran/tiez asi10krat/vraj je to preto aby boli prijemne na dotyk..no dufam ze moc nenapisala jak mongol..ja by som si na tvojom mieste aspon zavolala mudr.ci mozes masirovat,lebo ten moj mi najprv kukol jazvy,a potom kazal zacat s masazami..

ihla

zasuvka

otazku, ci to boli viac, ked je viac ml, sme tu uz viackrat riesili, no stale nevieme 100%-tnu odpoved :) Ked sa clovek logicky zamysli, tak vyjde, ze cim viac ml, tym vacsia bolest. No pamatam si, ze raz tu niektora z nas pisala, ze jej doktor povedal, ze bolest sa s vacsimi ml nezvacsuje, resp. ze bolest je rovnaka, ci si das 400, ci 300 ml. Tak teda neviem :)

lolo77

inanitka..ja ich mam tiez maximalne citlive..az mi je to neprijemne.. staci len ked sa mi nieco suchne okolo a hned nervy do mna :-D :-D ja si myslim ze masirovat mozes az po nejakom mesiaci..nie?

zasuvka

inanitka,vitoria,

koľko máte ml a pod žľazou alebo pod svalom.Je to pravda,že čím viac ml tým to viac bolí?

inanitka

vitorio spomínaš že si 2 týždne po opke mala citlvé bradavky? lebo ja som tiež teraz 2 týždne po opke a mám strašne citlive bradavky,je to velmi nepríjemné,vravíš že to prejde? a ešte sa chcem spýtať,mne doktor nekázal masírovať prsia,myslíš že je to lepšie ked sa premasírujú? a akým spôsobom si ich masírovala? a kedy by som mala začať s masírovaním? môžem už teraz 2 týždne po opke?

zasuvka

vitorio,
aj ja ti dakujem za odpoveď.Mám totiž dlhú čakaciu dobu od konzultácie po opku a tak už mi neni rady a nad všetkým rozmýšľam.Myslela som si,že po konz. pôjdem hneď na opku max.nejaké dva týždne,toto mi už udiera na bunky

Malachi,
ja mám termín 1.júla v bb.Tiež uvažujem či to nepreložím na jeseň,ale kôli práci mi ten termín aj bude vyhovovať,nehovoriac o tom,že pokazím detom prázdniny,lebo aj dovolenku som zrušila kôli sebe.Tak neviem,ešte porozmýšlam,ale viem ýe v bb už objenávajú na oktober.

malachi

vitorio
diky za odpoved,aj mna to zaujimalo lebo vzdy som pocula len famy o tom,ake su tie prsia "nepouzitelne" a tak, samozrejme od ludi co s nimi ani mozno nemali ziadne skusenosti, ako to vacsinou byva :)

malachi

zasuvka
ja som to mala take komplikovane koli praci ked som musela stale prekladat...tak ja este idem len na konzult. o dva tyzdne ale operaciu asi aj tak az nejak na jesen som chcela a ty?

vitorio

Ahoj zasuvka,ono tie prska-ake su na dotyk je asi u kazdej ine,resp.to zavisi od toho,akej znacky implantaty baby maju..ja mam mentory a som uuplne spokojna,tie moje su uplne prirodzene a makke nadotyk,/ono ti aj mudr.ukaye ako ich treba masirovat,aby pekne zmakli/aj ked sa mi niekedy zda,akokeby mi obcas na chvilku tak strpli/ale som po op.este len dva mesiace/.kamosky co si chceli "ohmatkat"boli moc prekvapene ze nezistili rozdiel medzi nesilik.a silikonmi..ja som sa tiez obavala,ci nebudu gumene,ale vobec nie su..a co sa tyka sexu,my sme sa s mazelom neobmedzovali v nicom,sexovali sme na 4ty den po op.prska som si este pridrziavala,samozrejme ze zo zaciatku si chytit nemohol,ale po takych dvoch tyzdnoch uz "masiroval"odusu(O:..niekedy som vsak musela zatnut zuby,lebo som mala citlivejsie bradavky,ale to trvalo tiez len prechodne-asi taky tyzden..