Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

mery..nad kazdou fotkou..vacsinou prvou hned po operacii byva napisane kto robil, kolko ml, druhy implantatov..a pod.

MeryNR

baby, práve som dostala vstup do Vašej galerky a chcem sa spýtať, dopátram sa tam aj k tomu ktorá má koľko ml, aký profil a ktorý mudr. jej robil?? mňa by hlavne to zaujímalo aby som si vedela porovnať podľa mojich mier.. ďakujem za odpoveď!

malachi

barbora
noo ja pochybujem ze vobec nad 300 pojdem (kedze nemam okrem kosti a svalov na hrudi nic :) a tiez mam 156cm :D
ale ja som robila sutazne lyzovanie a tam sa dost pada, to by som ich mala asi velmi rychlo na krku :)

lolo77

mondan gratulujem..aj ked ich tam moc nie je vidiet lebo su chudatka cele polepene.. ale verim ze budu super.. ty mas aj tu podprsenku pooperacnu? ci len tie pasky cez to?

barbora10

malachi

to by si si musela dat asi poriadne velke urobit,aby ta obmedzovali v sporte a v inych veciach.ja mam 350ml,prska velkosti mensie tri a v nicom som obmedzena neni.

malachi

zasuvka
no ved ja idem az teraz na konzult do BB takze najskor tak pod stromcek sa k prsiam dostanem :D tiez sa bojim, ze ked to tak dlho bude trvat ci sa potom neprerozhodnem.moj najvacsi problem je ci ma moc nebudu obmedzovat(sport a tak), aby som to potom nelutovala.