Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

lolo
ďakujem..mám aj tú špeciálnu podprdu, veď bez nej si myslím že to ani žiaden doktor nerobí..Už sa teším až mi tie lepky dá dole, lebo príšerne svrbia:-(( Zdá sa mi ale že mám tie prsia dosť ďaleko od seba, dúfam že to je tými lepkami a keď ich zhodí dole, tak sa ešte posunú, rozlejú viac k sebe..

MeryNR

barbora10, je ich tam skutočne dosť, mňa by zaujímala práca Mládeka.. ale to asi musím ísť do radu a všetky pozrieť, ak ho tam chcem nájsť.. A práca Červeňa je tutovka, len to mám trošku od ruky :-( ale u teba to mal ľahké, ty si už aj základ mala dobrý..

MeryNR

ako vidím, Livka tam ešte moje nedala.. ani neviem ako sa do toho pustiť, ku ktorému doktorovi ísť na konzuláciu najprv a pod. u mňa hlavne rozhoduje cena, tak okolo 2500 eur plánujem, dúfam, že sa do toho zmestím :-(

MeryNR

lolo, odpadávam! ty ich máš ako svetovo spravené!! môžem sa spýtať na tvoje miery? lebo ja mám len 158 cm a 46 kg a tiež uvažujem max. tak do 300 ml.. ja by som chcela ísť len cez zimu, zatiaľ som nebola na žiadnej konzulácií.. uvažujem nad Mládekom, lebo to mám najbližšie..
Baby, počuli ste o ňom niečo? akú má prácu??

barbora10

mery

urcite tam najdes prska podobne tvojim.no a mas co robit,je tam toho dost.a ku ktoremu doktorovi by si chcela ist?