Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

bodynka viem ze je nas tam viac..skor ma zaujima ktore baby vystupuju pod tym nickom..teda kto mi moze odtial pisat..pretoze mne a este par babam chodia divne maily.

mondan

bodynka
barbora ti to píše pravdepodobne kôli tomu, že ty ideš ku červeňovi a ja som bola u Tršku. Ja budem polepená až do vybratia štichov, takže až potom uvidím, aký majú naozaj tvar..

barbora10

bodynka

tebe to moze byt jedno,lebo ty polepena nebudes:-)

inanitka

tak dva tyzdne po operacii som ich mala este tvrde ako kamen.ja som vacsi rozdiel pocitila az tak dva mesiace po.no a teraz sa to neda porovnat.neboj aj tebe zmaknu,ale u kazdj je to inak.niekomu zmaknu skor,niekomu to trva dlhsie.aj kym sa pekne usadia chce cas.ja som 4 mesiace po a teraz mam krasny tvar aj velkost.

inanitka

zasuvka ja mám Ľ-265ml a P-295ml, vysoký prifil,okrúhle,značky McGhan
lolo77 ako píše vitorio skúsime si tam dať tie odličovacie tamponiky,snád to pomôže,lebo ja som z toho strašne nervozna až mi žaludok z toho sťahuje :(
barbora10 za aký čas sa ti pekne usadili,zmäkli a mohla si ich dať pekne k sebe? ja ich mám dosť tvrdé,viem som 2 týždne po opke ale mne sa to už zdá akoby večnosť a stále nemäknú,ved ja už ani neviem že som na nejakej opke bola :D