Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

laloa

Ked budes na konzultacii, povedia ti presnu cenu (do centa), budes tam mat rozpisanu cenu za okruhe aj anatomicke implantaty a za eurosilikony a aj nagory. Plus k tomu musis priratat cenu predoperacnych vysetreni, ktore kazdu vyjdu inak - mna vysli 60 €.

laloa556

barbora10
ty máš ukáááážkove prská, čo sa mňa týka! :) velice pekné! a lolo sa ešte k tebe pridala, ako som videla foto ;) super baby!!

bodynka
chcela som sa ťa spýtať, či na konzultácii ti povedal dr. predbežnú cenu.. a či to je cena vrátane implantátov alebo všetko platíš zvlášť?

mini001

baby,
moja segra ma tiež imploše, cca 5rokov, a uplne mäkučké ako prirodzené,ona má anatom pod svalom. ak je všetko ok tak sa usadia a poddajú.si myslím aj ja.

malachi

alore
ty si uz bola na konzult?no tej tvrdosti sa bojim aj ja pretoze tuvacsina bab mala vzdy aspon nejaky zaklad ja som na tom asi tak ako ty

lolo77

alore nemyslim ze budu tvrde.. ja neviem ..mne ani teraz nepridu uplne ze "najtvrdsie"..cakala som ze to bude viac..skor nech napisu baby co ich maju uz dlhsie..ved ich je tu kopu takych :-)

malachi

barbora
kraaasne!mala si aj velmi dobry zaklad, kiez by sa z mojich dalo aspon z polovice nieco tak pekne vykuzlit..

alore

lolo77,
ahoj,mas krasne prska aj na tych dalsich foteckach:) mohla by som sa spytat aku mas znacku implantatov? nemas ES? a na kolko ta vysla opka?