Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

ahojte. Mna predoperacne vyslo 10 eur :D Nastastie. A opka tak do 2200 eur so vsetkym. Ale ktovie ako to tebe budu robit laloa... A tesim sa na navstevu

mondan

milkshake
najdrahšie asi ale kôli tej korekcii..mňa to vyšlo do 3000 eur. Ja som mala tiež problémy, či cez dvorce a s korekciou, alebo pod prsníkovú ryhu s extra vysokým profilom a bez korekcie. Dala som si z jedného prsníka vybrať časť mliečnych žliaz kôli asymetrii a rozhodla som sa bez korekcie..Tiež som ich mala dosť padnuté,kukni galerku. Ja som to ale viacmenej nechala na doktorovi, on to vie predsa lepšie posúdiť ako my tu..

milkshake

ahojte baby!
mate niektora skusenosti s rezom na dvorci,respektive korekcia?
mam onedlho op,pod sval,360 ml,rez na dvorci...a strasne sa toho bojim...je to moc riskatne,co ked si potom vobec tie bradavky nebudem citit?
s martinkou som v kontakte,ona to ma tak spravene,aj ona si mom.tie bradavky neciti...je niektora z vas po takejto op?
chcela som bez korekcie,2 lekari su pre,2 proti...mam fotky aj v galerke,mozte sa kuknut...prosim,piste,poradte...

laloa556

avm
tak to som rada, že je to cca taká suma, tak ak mi dajú úver, idem to toho..
volala som práve s Dr. Červeňom, a idem teda na konzultáciu 6.6. na 9:30 :)) do Pezinku..
bodynka ty ideš na OP do Pezinku? by som ťa mohla prísť pozrieť rovno v nedeľu :))

ihla dííík ja som myslela, že aj od veľkosti to závisí, predsa je tam toho viac :) už aspoň viem :)

ihla

laloa

Ta cena zostava rovnaka, nech si das 200 ml alebo 500. Od ml cena nezavisi. Cena sa meni od znacky a toho, ci ide o gulate alebo anatomicke. :)

ihla

laloa

Ta cena zostava rovnaka, nech si das 200 ml alebo 500. Od ml cena nezavisi. Cena sa meni od znacky a toho, ci ide o gulate alebo anatomicke. :)

avm

laola

Ja som to tak dala orientacne dokopy a vyslo mi, ze cela OP {Novamed BB, MUDr. Cerven} s implantatmi {ES 350 gulate vysoky profil} a so vsetkymi nakladmi aj s cestovnym, liekmi, predoperacnymi vysetreniami a pooperacnymi kontrolami sa vojde do 2350 eur.

laloa556

Ihla
ďakujem moja, myslím, že ty si mi to aj posielala alebo niekto, tento rozpis.. len to sa asi aj tá cena mení, podľa toho koľko máš ml, nie? pýtam sa ako blbec, ale aspoň budem vedieť :)) idem zavolať do BB a objednať sa na konzult., tak držte palec ;)