Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

vdaka za vase rady...
no aj ja si myslim,ze je to odbornik,mam z neho dobry pocit...je to dost tazky zakrok,mam s prsiami stale problemy,po porode boli velmi zapalene,bola som mesiace po velmi chora,aj teraz ma niekedy velmi bolia,opuchnu,je to aj koli hormonom..op-ku chcem v kazdom pripade,mala som nato 16 rokov,aby som si to dobre rozmyslela,pred partnerom sa vobec nevyzliekam,nikdy,no je to pre mna uz priam neznesitelne...ale raz ked sa na to dam,nechcem to potom olutovat,a mat este viac problemov...chcem konecne si obliect tricka s vystrihom,sexy plavky,a nie chodit po obchodoch,a zhanat tie naj push up-ky...a chcem konecne sex bez tej hnusnej vypchatej podprdy=))

mondan

milkshake
viem že majú niektoré aj viac ovisnuté ako ty, ale tam ide hlavne o výšku bradaviek, aby si ich po vložení implantátov nemala príliš dole..a ty ich máš podľa toho ako to oni rátajú nízko položené, mohlo by to potom blbo vyzerať..aj ja som mala obavy že sú príliž nízko a budem musieť ísť aj ja na korekciu, ale u mňa sa to dalo ešte riešiť tým extra vysokým profilom. Nestojí to málo, takže byť na tvojom mieste nech to stojí za tie prachy..a nemysli negatívne tá citlivosť je individuálna, teba sa to týkať nemusí..:-))

mondan

milkshake
ak ti dr.Trška navrhol a nechcel upustiť korekciu, byť na tvojom mieste idem do toho..Je to naozaj odborník a vie čo robí, chce len tebe dobre..jedine ak by si našla nejakého ale faktže odborníka s dobrými referenciami, tak potom ano..a povedala si Trškovi že ty nechceš cez dvorec?

barbora10

milkshake

podla mna to s tou korekciou bude krajsie vyzerat.myslis,ze je to lepsie,ked ti do ovisnutejsich prs vlozia iba implantat.neviem,neviem,ci to bude za par rokov pekne vyzerat,ale s tou korekciou to urcite bude krajsie aj lepsie aj po case.ma to svoj vyznam.

milkshake

mondan
ahoj....aj ja idem k trskovi...bola som uz 2 krat na kozultacii,povedal,ze sa to bez korekcie neda...pozeram uz dlhsi cas fotky pred a po,surfujem po nete...no niektore korekcie cez dvorec su priam strasne...a tie jazvy...no a este k tomu ta citlivost na bradavkach,niektore baby ich uplne stratia...nechapem len jednu vec,videla som baby,co mali este viac ovisnute,a mali ich po op-ke bez korekcie,cize len augmentacia krasne...no neviem...uz idem z toho pomaly zosaliet,ved co s krasnymi prskami,ked si potom bradavky necitim?

mondan

zuzikk
ja som bola BA pred týždňom u Dr. Tršku a nemenila by som , je fakt úžasný, pedant a jeho práca je nádherná...Ja mám anatómy, sú síce drahšie ale mne pripadajú prirodzenejšie.A to sebavedomie? Určite áááno, chystala som sa na túto operáciu niekoľko rokou a to hlavne kôli komplexom..Ešte síce nenosím podprdu, lebo som len týždeň po opke, ale už sa nemôžem dočkať...

kappa

caute bambulky dlho som tu nebola neni cas ani na dychanie:)))) pocujte chcem sa spytat uzsom2 mesiace po opke a chcem ist do solarka ci mozem

zuzikk

caute koceny, moja kamoska prave teraz lezi na operacnom stole a pod dlhych rokoch sa konecne rozhodla pre silikony. bude to dost velka zmena, ide z velkosti A na C. uvidim ako dopadne jej operacia a uz sa tesim, kedy aj ja poletim pod noz :-) koho by ste mi odporucili v bratislavsom kraji? ste skor za okruhle alebo anatomicke? ako reagovalo vase okolie, a co vy, fakt je to citit na sebavedomi? :-)

macka26

milshake,ty budes mat aj korekciu? ci?

ja by som si cez dvorec nedavala, teda pokial mas na plane este deti, asi kvoli pripadnej citlivosti.