Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

MeryNR

baby a cenovo to ako vyzerá? zmestila by som sa do 2500 skôr u Tršku alebo u Červeňa? zatiaľ som nebola nikde na konzultácií a neviem u koho mám začať.. chcela by som anatomické max. okolo 275 ml..
Vy skúsené by ste mi podľa fotky čo odporučili??

mini001

baby
keď ma pustia po opke, na druhý deň domov, dá sa zvládnuť 1,5-2hodinová cesta autom? šoférovať nebudem ja, len neviem si predstaviť ako budem sedieť alebo čo.........

mondan

milkshake
aj ja mám 35r. a fitko taktiež dávam:-))a stým že idem dobrovoľne pod nôž som sa vždy zmierovala pozeraním do zrkadla..a ľútosťou nad mojím mužom, aj keď to celkom zvládal..

mondan

milkshake
jasne, že budeš môcť. 4 deň je prelomový, vtedy je to už celková pohoda..Bude ti to pripadať že máš svalovicu, tak neboj..

milkshake

mondan
no aj ja by som mala zostat 3 dni,dufam,ze na 4.den budem moct cestovat,nakolko zijem v nemecku,pri stuttgarte,je to 800 km...

milkshake

mondan
boze,normalne mam zimomriavky...tak ma urcite chapes,ako mi je,aj moj syn bude mat 17...mam 35,cize od 18-ky neexistuje sex bez podprdy,hrozne...inac sportujem,venujem sa aktivne fitnesu,buduci rok chcem ist na sutaz,staram sa o seba,hovorim si vsak co,som zdrava,preco to vlastne chcem?len ked sa pozriem do zrkadla,svaly mi rastu,tak s postavou som spokojna,ale tie prsia,ako 80 rocna,strasne koli tomu trpim, a tie hormonalne zmeny,je to aj tym,ze mam uz len jeden vajecnik,druhy mi vybrali,mala som tumor,a mam horm.spiralu...a tie prsia pobolievaju dost casto...ale chcem ist do toho,mas pravdu,ked nie teraz,tak kedy?
dakujem za tvoje povzbudive slova=)))

mondan

milkshake
ano bola som v snope.Doktor aj sestričky úplne super.Bola som tam tri dni, lebo nie som z BA a v tých bolestiach ísť domou som nemala odvahu..Už som tu asi štyri strany dozadu písala moje etapy bolesti, ale dnes presne po týždni je všetko už o.k.

mondan

milkshake
to je až neuveriteľné..keby si išla niekoľko strán dozadu, presne o tomto som tu písala aj ja.Mne sa po prvom dieťati urobila hrčka, pokračovala operácia.Po druhom dieťati zápal prsníka ľavého a od tedy samé problémy, opuchy, bolesti na dotyk a aj v podprde. Najhoršie to bolo v zime..A to že ich neukazuješ manželovi? takisto som bola na tom aj ja a to mi to tu nikto nechcel veriť..Sex po tme alebo v podprde..Môj syn má 16 rokov a od tedy som sa na toto chcela dať, ale nejak s toho vždy odišlo..a ver že ak si to teraz nedáš neskôr už určite nie..Choď do toho:-))

milkshake

mondan
nerozmyslam koli tej cene...radsej zaplatim viac,ale chcem ich mat konecne pekne...dufam,ze ten trska mi z nich nieco esteticke vykuzli=))...a ze mi tie bradavky ,ta citlivost trocha zostane...ako sa inac citis po op-ke?bola si na snop operovana?ako tam bolo?bola si spokojna?co bolesti?